13. jak dla mnie.. ( moze troche za blisko) klimat fotki fajny.
13. jak dla mnie.. ( moze troche za blisko) klimat fotki fajny.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
obie fajne, ale jak dla mnie za wąsko, szczególnie na 14. dołu brakuje
E 410 ZD 9-18, 14-42, 18-180, FL 36R, PS S90
15. i leżą i pewnie będą leżały...jak dziwadła to po co ten remont w tyle widać....
16. fajne, dobrze uchwycony ruch, ale niestety nieostre i trochę za wąsko - można było po 20-30 cm zostawić z przodu i z tyłu auta.... auto niestety trochę brudne....
E 410 ZD 9-18, 14-42, 18-180, FL 36R, PS S90
Przy takich prędkościach no niestety nie udało sie złapać jego kilka razy i poszedłem na żywioł, taki widać gołym okiem przodu brakuje. A tak to ciągle ktoś przeszkadzał albo sie odbijałem w oknie.
Remont widać bo remontowalii nie miałem wtedy jeszcze w głowie tej galerii, ale już teraz robiąc foty zwracam uwagę na wszystko co można, galerią motywuje swoje zdjęcia.
A te pochodzą ze zbioru i tyle
Na autostradzie w Austrii (jak dla mnie)
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
samochodzik fajnie wyszedł. Łatwiej takie zdjęcie zrobić według mnie jadąc z boku drugim samochodem. Spróbuj panoramowania z miejsca. To większa sztuka i radość ze zdjęcia. No i szkoda, że uciety i tak ciasno.
A w krakowskich dziewadłach wkurza mnie oprócz remontu inny kolor ściany w PG. No ale na to nie masz juz wpływu. Pozdrawiam
Samochód całkiem całkiem tylko szkoda że tak ciasno
glowa- wypelnilabym nia caly kadr...sukiennice chociaz piekne, nie dodaja uroku temu zdjeciu.
samochod - nieostre, i obciety przod...
![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Bardzo fajne są takie zdjęcia w ruchu lecz cierpliwości trzeba i jakiegoś obiektu co ma powtarzalność. No niestety gdyby ten przód mi wszedł było by cacy ale nie będę jeździł jak głupi po kilka razy obok człowiekaA później mi sie znudziło albo za szybko przelatywały albo my za szybko i żadnego zgrania bo to nie była wycieczka w celu robienia fot na autostradzie.
Mam jeszcze takowe zdjęcie ale przód nieostry i dużo mniejsze poruszenie bo i prędkość mniejsza i samochód innej dekady. Ale to już poza konkursem.
17.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
A tym czasem wrzuce fotke z miłą panią (to zdjęcie ukazało sie wczoraj w innym temacie odnośnie obiektywów)
18.
Ostatnio edytowane przez bartek86 ; 26.01.10 o 10:07 Powód: Automatyczne scalenie postów
e520 + 14-42 + 40-150
Mój wątek -> http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=71233