Nie podoma mi się obróbka, ale jeżeli już to co to za zamglenie na prawym oku?
Nie podoma mi się obróbka, ale jeżeli już to co to za zamglenie na prawym oku?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
zamglenie - niedopracowanie
i ta obróbka w tym portrecie podoba mi się bardzo. A propo zdj. z poprzedniej nie wiem czy znowu ale ich w tej chwili nie ma.
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
No rzeczywiście ruch mały. Tak, autoportret - ale to tylko z jednego powodu. Czasami jak mam pomysł to zamiast szukać modela/modelki (jeśli nie jest to konieczne) to wole na szybko wykorzystać siebie.Zamieszczone przez suchar
zacytuje siebie wcześniejZamieszczone przez kali999
Zamieszczone przez rodia
Ostatnie zdjęcie demoniczne. Podoba mi się.
Mi również się podoba, obróbka znacznie go zdemonizowała![]()
E-620 | HLD-5 | 14-42 | 40-150 |
5DmkII | 50D | C20/2.8 | C28/1.8 | C50/1.4 | C85/1.8 | C100/2.8L IS | C200/2.8L II | 300/2.8L IS | TC 1.4X II | TC 2.0X II | 580exII
Madman fajny, trochę przypomina wokalistę System Of A Down. Fajny efekt.
Ale... trochę mi napedziłeś stracha bo oglądam to zdjęcie (NIC DZIŚ NIE PIŁAM!) i mam wrażenie że ktoś łypie na mnie okiem... "wydaje ci się" - myślę... a tu dalej łypie. Tia... myślałam że schizy jakieś mam![]()
No to komplementZamieszczone przez agapiet
, dzięki
Źle się wyraziłam - to Twój nowy awatar tak łypie![]()
To trzeba było tak od razu.
Właśnie wpadł mi nowy pomysł. Tym razem będzie o śmierci. Tym razem nie będzie tak łatwo bo realizacja tego pomysłu jest trochę problematyczna. Na razie nie mowie więcej, jak zrobie to pokaże.