Co to za miasto?
Co to za miasto?
5 i 6 to koszalin (tu mieszkam)
7. miejsce uprowadzenia księdza popieuszki przed toruniem
8. toruń
9, 10, 11 kraków (m.in tu byłem w podróży poślubnej i stąd te fotki)
Napisze o tym co mi sie rzucilo w oczy:
1. Pajak zlewa sie z tłem.
3. Fajna fotka.
4. Fajnie uchwycona papuga. Bravo.
9 i 10 Widac dachy. Źle dobrales miejsce focenia firewerkow.
11. Piekny widok, ładnie swiatla sie odbijaja. Podoba mi sie.
Reszta przeciętna.
Ostrości trochu brakuje.
...był Olek jest A6000
Celebrity, myślałeś o Zaspie? Ja byłam prawie pewna że to Startowa (na granicy z Przymorzem) ale te schody mi nie pasowały. I doszłam do wniosku że każde miasto ma taki fragmentZamieszczone przez celebrity plus
A ze zdjęć uwagę mą przyciągnęła 2 (ładnie wydobyty robal z tła) i 11.
Dzieki za uwagi.
Z tą papugą to przyznaje ze zdjęcie było na imprezie robione. Wszyscy byliśmy nawaleni równo, nie było mowy, żeby ktokolwiek mógł stać na własnych nogach. No i wypuściliśmy papugę kumpla z klatki i kumpel z żoną ją ganiali żeby latała a ja ją fotografowałem. Szczerze mówiąc to nie było "fotografowanie" tylko "wciskanie przycisku na aparacie". Na drugi dzień też sie bardzo zdziwilem, że tak dobrze wyszło.
3 i 4 godna uwagi, pozostale kadry nie zaciekawily mnie, na fotce nr 1 slabo widoczy obiekt
mam tylko 12 numerków bez obrazu natomiast madman podoba mi się jest orginalny, wymowny i wesołu pomimo dramatycznych barw. Pozdrawiam.![]()
tak, 12 numerów to stara seria, wcięło mi ją jak zmieniałem serwer i teraz nie wiem jakie tam foty były wiec zostawilem bez niczego.
A nowa seryjka zaczyna się literą "D". Dzięki za opinie
Cos slaby ruch dzisiaj jest w Ocenie Zdjeci. Przez ten temat o PMA. Do mnie tez niewiele osob zaglada...
Widze, ze machnales kolejny autoportret?Bardzo przyjemny. Mocno podkrecany w PS-ie zapewne, ale efekt mi sie podoba.
Pzdr