wrzuc jeszcze jakies foty, najlepiej z samego przedstawienia. Ciekaw jestem jak wyszły.
P.S. Super wątek powstał i plusik Ci za to![]()
Zdjęcia się wciąż fotoszopują.Jak wyszły to nie mnie oceniać. Z pewnością chciałbym lepiej, ale przy tym świetle lepiej nie umiałem.
Wrzucam kilka.
Kończąc temat, male uzupełnienie. Premiera spektaklu muzycznego Carmen odbyła się 12.01.2010 w warszawskim teatrze Kamienica. Spektakl wyreżyserowała Iwona Orzełowska, a wzięli w nim udział najlepsi polscy tancerze z grup Caro Dance i FNF, wielokrotni mistrzowie świata i uczestnicy m.in. programu You Can Dance.
W załączeniu podrzucam ostatnie zdjęcia.![]()
I ty jesteś nowicjuszem? Jeżeli tak to ja nigdy nie pokażę się w teatrze z aparatem...Zdjęcie na mnie zrobiły naprawdę bardzo dobre wrażenie.
Ja osobiście nie zrobiłbym zdjęć w teatrze, tak jak ktoś wcześniej napisał "lustro brzmi jak armata" i dla mnie byłoby to blokadą że przeszkadzam innym.
Dzięki za miłe słowa.
Cóż miałem też ten komfort, że na sali był zawodowy fotograf, który nie raz fotografował w takich warunkach i podpowiedział mi jak się zachowywać na sali.
Tak - jak na debiut w teatrze to wyszło ok.
Niektóre ujęcia wydają mi się mało dynamiczne, a kadry troszeczkę zbyt typowe, ale należą Ci się pochwały bo z niedostatkiem światła sobie poradziłeś.
Życzę dalszych sukcesów.
.
Również uważam, że jak na debiut w takich warunkach to 5 się należy![]()
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Dzięki
Kadry są jakie są, bo nie mogłem się ruszyć z miejsca, ciekawsze są z prób jak np. te, co przed chwilą wrzuciłem do galerii.A co do dynamiczności heh to trochę masz rację, akurat te zdjęcia pierwsze edytowałem, zostawiając taneczne na sam koniec. Aczkolwiek kilka w ruchu też tu pokazałem.
![]()
Ostatnio edytowane przez mads ; 17.01.10 o 02:00