Ostanie podoba sie i oczywiscie z wczesniejszych 35 miod malina.
Ostanie podoba sie i oczywiscie z wczesniejszych 35 miod malina.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
37. Swietne...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
fota 37 dla mnie super - dawno tam nie byłem - fajnie skadrowana - niby tak zwyczajnie a jednak coś w tym jest. Nawet krzywizna wież - w większości przypadków pewnie krytykowana na tego typu fotach - dla mnie podkreśla ich wysokość.
"pijąc piwo dbasz o siebie i wyrabiasz zdrowy nawyk picia piwa u dzieci"
Hej
pora na kolejną porcje zdjęć. Tym razem na wczasach byłem w Karkonoszach .
Zdjęć będzie mało ponieważ mój OM10 odmówił posłuszeństwai wypstrykałem niecałą rolkę filmu .
Zapraszam do oglądania .
38. Życie codzienne w Szklarskiej porębie
Jestem taką marionetką nieasertywną
"Pojęcie szumu jest pojęciem względnym."
39. Kopalnia kwarcu Stanisław
Trochę informacji o samej kopalni .
Kopalnia kwarcu Stanisław .Najwyżej położony kamieniołom w Polsce - znajduje się bowiem na wysokości ok. 1050m n.p.m. - zwany jest czasem "kopalnia w chmurach" ponieważ przez znaczną część roku wyrobisko spowijają gęste mgły. Zakład wydobywczy położony jest na górze Biały Kamień (Izerskie Garby) mającej przed eksploatacją wysokość 1088m n.p.m.
Wedlug mnie kopalnia kwarcu z tej dwojki...
Pierwsze zdjecie lekko ZA BARDZO przeswietlone, rozumiem ze taki mial byc efekt, ale ciut za bardzo... I polar sie prosi, chociaz przy takim przepale (niebo) to chyba by i tak nic nie wyciagnol...
czesc
zdecydowanie kopalnia kwarcu..fajnie kadrowane. Drugie jako dokumentalne może byc, ale trochę taki zwykły strzał. Z wcześniejszych foto 37 ekstra
Pzdr![]()
Dziękuję za komentarze kolejne zdjęcie z kopalni Stanisław
40
Moze jakby byl filtr na niebo, dodatkowo lekko w lewo kadrowane (coby cala gora sie znajdowala) Byloby lepiej...
Dzięki za komentarz Czaroz
41. Hala Szrenicka
Film kodak profoto B&W