Kilka fotek zrobionych dzisiaj w parku w Anglii. Wszelkie opinie mile widzine!!! Z gory dziekuje! PS. Moze ktos wie jak nazywa sie ptak na zdjeciach 3 i 4?
Kilka fotek zrobionych dzisiaj w parku w Anglii. Wszelkie opinie mile widzine!!! Z gory dziekuje! PS. Moze ktos wie jak nazywa sie ptak na zdjeciach 3 i 4?
Beret23
Witam.
Zdjęcie 3 i 4 to kaczki drzewne mandarynki.
Fajne kolory ma kaczka na fotce 4.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Wyraźnie najlepsze są fotki o numerze trzy i cztery. Soczyste kolory kaczki oraz ładne światło zatrzymuje wzrok na tych zdjęciach. Jedynie przepalenia mogły być nieco mniejsze, ale ogólnie jest bardzo dobrze.
Na fotce pierwszej panuje chaos. Zdjęcia: dwa i pięć są przeciętne.
Pozdrawiam i życzę udanych ujęć!![]()
E-30, E-510 z 9-18 mm, 14-42 mm, 40-150 mm, 70-300 mm, 35 mm makro
PEN Mini E-PM1 z m.14-42 mm II
Nikon D90 z 18-55 mm VR
Zdecydowanie 5 najlepsza z zaprezentowanych.
SP-565, Rebel T3
http://www.vitoos.blox.pl
Jak dla mnie: żadna fotka nie zatrzymuje mojego wzroku![]()
IMO
1 - bałagan w kadrze. Może mniejsza GO dla tego zdjęcia? I dół bym uciął bo te ptaki na dole nie wyglądają dobrze
2 - szkoda że główny bohater pupą odwrócony
3 - ładnie, ale za wysoko według mnie pstryknięte.
4 - podoba się. W odróżnieniu od 3 tu oś obiektywu była niżej
5 - ok przyjemny widoczek. LG róg ciemne listki przeszkadzają
Pozdrawiam
Dziękuje wszystkim za oceny. Myślałem ze będzie gorzejJak tylko będzie czas to postaram się wdrożyć w życie wszystkie porady i wyniki zapodać do dalszej oceny. Międzyczasie poszukam coś w archiwum i tez zamieszczę. Dzieki jeszcze raz. Pozdrawiam wszystkich.
Beret23
Witam. Udało mi się znaleźć kilka "starszych" fotek. Tym razem z wizyty w Safariparku. Krytykujcie i chwalcieKażde słowo mile widziane. Dzieki.
Beret23
szkoda 9 i 10 małpki sympatyczne ale ostrość Ci uciekła.