Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Fajerwerki

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar And.N
    Siła reputacji
    270
    Moja galeria

Fajerwerki

Jako, że "zawracałem głowę" w Sylwestra odnośnie ustawień aparatu wypada pokazać efekty jakie uzyskałem i że pomoc nie była daremna. Od strony technicznej jestem zadowolony, z tego co uchwyciłem w kadrze znacznie mniej Na usprawiedliwienie mogę tylko dodać, że to pierwsze zdjęcia jakie robiłem z statywu i z wężykiem spustowym. Metoda rodzyna ustawienia ostrości (na nieskończoność) się sprawdziła. Innych ustawień nie próbowałem, mało czasu i głowa też nie była najtrzeźwiejsza Następnym razem pokombinuję i mam nadzieję na ciekawsze kadry.
    Pozdrawiam.

1

2

3

4

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Dawid
    Mieszka w
    Pomorze :)
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Można by było trochę kontrast podnieść i nad czarnym popracować...

| OlyJedi Awatar Tojfi
    Mieszka w
    Pruszcz Gdański
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    MSZ ostatnia najfajniejsza. Bo czysta i soczysta
    "Zazdraszczam" bo ja o 00:00 w Sylwestra zazwyczaj boję się wziąć swojego olka w ręce bo mógłbym mu krzywdę zrobić .
    Poza tym zawieszony na szyi mógłby zakłócić pracę mojego błędnika, który o tej godzinie i w tym czasie zazwyczaj i tak nie pracuje tak jak powinien
    Pozdrawiam Rafał M.

E-520 + ZD 14-42 + ZD 14-54 + ZD 70-300 + Tumax DPT386AFZ-OP + Raynox DCR-250, DJI Mavic Air

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar And.N
    Siła reputacji
    270
    Moja galeria
    Dzięki za opinie. Kontrast lekko podniosłem, nie chciałem przesadzić. Sporo ujęć straciłem przez to, że miałem dostawioną redukcję szumu długich czasów i foty długo zapisywały się na kartę pamięci, jeszcze trochę czasu minie, aż ogarnę te wszystkie ustawienia

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar chimol
    Mieszka w
    Lidzbark Warmiński
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    MZ ostatnia najładniejsza ze względu na tło. Ognie świetnie odcinają się od czarnego, czego na pozostałych zdjęciach trochę brakuje. Poza tym dla mnie brakuje jakiegoś odniesienia; budynku czy kawałka drogi. Ale ogólnie podoba się.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów