Ktos kto wchodzi-chce wejsc w FF wie co robi i do czego to ma byc, sprawa zapewne juz dawniej musiala byc przemyslana i to doglebnie... przypomina mi sie odwieczne udowadniania sobie nawzajem, ze miedzy kropem i FF jest roznica GO i nagle okazuje sie, ze jednak nie.
Powiem Wam ze swojego doswiadczenia, zaliczam coraz wiekszosc eventow w 3miescie i niestety ani razu, co mnie strasznie zadziwia nie spotkalem Nikona. Same jedyneczki tylko, no i piateczki czasemJa egzotyczny jestem bo z S3 biegam ale to inna inszosc...
Sek w tym, ze utarlo sie jako generalna prawda, Nikon do zoomow, Canon do stalek...
Kolega fatman (szacun) napomknal, ze 50tka ni w d... ni w oko dla niego, a, ze 35 1.8DX niezle w Nikonie sie spisuje, racja punkt 2, dla mnie to wlasnie 50tka jest normalnym spojrzeniem na swiat jak widac nie kazdemu to odpowiada i dobrze, kazdy widzi po swojemu i jak chce dlatego mamy wybor szkiel.
Jednakze zauwazam pewna prawidlowosc w mysleniu, iz FF rzadzi sie stalkami.
Koledze wybierajacemu, kolejnych nieprzespanych nocy, bo kto duma w sylwestra, to caly przyszly rok dumac bedzie zamiast robic zdjecia
pozdroofka