Przez mala GO i niezly bokeh oraz mega winiete fajnie to wyglada. Taka otworkowa.
Przez mala GO i niezly bokeh oraz mega winiete fajnie to wyglada. Taka otworkowa.
Rolleicord, Canon
flickr
Mhmm..
Stawiam, że kupisz leikę, gdyż wyglądasz mi na człowieka, który bardziej ceni serce nad szkiełko i oko : ) I będziesz szczęśliwy mając dwie stałki i ten malutki, metalowy aparat : )
Tylko nie daj się wtedy wciągnąć w dyskusje o szumach, matrycach, mtfach, uwypuklaniu mazów, ostrości etc.
pozdrawiam gorąco.
zobacz tu na końcu strony masz E-P1 z Noktonem:
https://forum.olympusclub.pl/showthr...18854&page=131
Dlaczego moderatorzy pozwalają na takie wątki tutaj?
rodzyn,
Szacunek ale pojechales, to, ze mozna podpiac, co sam czesto robilem majac Leice M, to nie znaczy ze efekt podobny, pierwsze primo, nie ta ogniskowa, drugie primo, nie ta GO, trzecie primo ultimo, matryca z Panasa nie ma startu do FF co dopiero do kliszaka.
Lubie m4/3, mam uzywam, wlasnie dlatego, iz mozna podpiac rozne cuda, mam nadzieje, ze jak juz przejscioweczka dojdzie, to Zaissy z Contaxa G pokaza rogi i srodkowego palucha reszcie fd, om, pk itd...
Sa nawet kamikadze, ktorzy Leiki zmieniaja na m4/3, ich sprawa, kazdemu wg potrzeb.
Klisza, to klisza, kto sie wychowal na cyfrze nigdy nie zrozumie o co tam chodzilo, bo przeciez najprawdziwsza z prawd glosi, ze ma byc ostro, kontrastowo i bez szumu z iso milionpincet.
Panie byly filmy iso400 i komu to przeszkadzalo Panie...
trzymajcie sie cieplo chopoki, moze cos fajnego z tego watka wyjdzie![]()
Ostatnio edytowane przez grizz ; 2.01.10 o 20:54 Powód: Automatyczne scalenie postów
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Dziękuję wszystkim za głosy w dyskusji. Żal, że posypały się ostre słowa.
Nie rozumiem cięć, więc poproszę - jako założyciel wątku - o usunięcie całości.
Pozdrawiam
Pat
zrobta co chceta, d700 jest swietne
robcie jak znoop, kupcie lejce, sprzedajcie leice, kupujcie sprzedajcie cieszcie sie i robcie zdjecia!
wesolego jajka szczesliwego nowego roku i wogole no