http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Mirek ma rację. Ten pomnik powstał w 70 rocznicę śmierci Generała Sikorskiego.
Jest w miejscu zwanym Punkt Europa.
W pewnej odległości od Granady leży sobie miasteczko Purulenna . Znana jest z tego że spora część mieszkańców mieszka w jaskiniach. Są wykute w skałach. Nie mają oczywiście okien, tylko elektryczność daje światło. Miałem okazję być w w tej miejscowości. Troszkę ciekawe było.
No i też do jakiego mieszkania jaskini zajrzałem. Rodzina sobie tam mieszka. Małżeństwo i dwoje dzieci małych.
337
Purullena . Jedna z ulic.
Widok na dom w skale
338
W środku pstryknąłem kilka fotek .
Wewnątrz nie ma drzwi. Tylko takie kotary, które umożliwiają swobodny przepływ powietrza.
339
340
341
342
I widok na miasteczko z tarasu domku-jaskini .
343
344
345
346
347
Ladne aranzacje w srodku sa.
Kapitalne te mieszkanka. Chciałem Ci dać plusa, ale systemu nadal nie naprawili![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
W mojej okolicy jakiś czas temu był taki mały koncert. Dla mieszkańców miasteczka.
Byłem, zobaczyłem, zrobiłem kilka fotek.
348
349
350
351
Nie wiem, czy ładnie brzmieli, ale 349, mnie zupełnemu amatorowi, wydaje się bardzo dobra!
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Kurde, tak patrzę na Twoje zdjęcia to pomyślałem sobie, że muszę skądś skombinować mała gitarę i mikrofon dla Predziów - wyszłyby z nich fajne Ironki![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ