Miś, czachy, rogi, rewolwer, kobra, frędzle... jak dla mnie wygląda nieco odpustowo. Brakuje jeszcze ozdób choinkowych i proporczyków
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Acha i co złego to nie ja...
----
moje zdjęcia
Panowie, ostudźcie emocje. O zdjęciach dyskutujemy, wątki poboczne nieco oszczędniej.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Te motocykle na tych zdjęciach są za.....te, a o polityce Panowie i Panie to w kawiarni pogadajmy.
Masz rację, nie pasuję tutaj... Tu już nie chodzi o RAŚ , ale jak ktoś twierdzi że tekst po niemiecku, to nie jest po niemiecku, i to tak bardzo nie po niemiecku że rodowity Niemiec tego nie rozumie...
no to sorki, ale mam wrażenie że ktoś ze mnie głupa robi i tyle. Ale wiadomo, są osoby z którymi dyskutować nie wolno.
nic to, bawcie się dobrze, w końcu najważniejsze to jest dobrze się bawić. Czyż nie?
Wiem.
To nie o to z kim, ale o czym wolno dyskutować.
Sam brałem udział w kilku mało udanych "eksperymentach forumowych" i jestem przeciw każdej dyskusji, związanej
z wymianą poglądów politycznych, to pozostawia po sobie tylko niesmak, choć zawsze pozornie zaczyna się niewinnie.
Dopóki będzie neutralna atmosfera, dopóty będziemy trwać.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
O proszę . Nawet tutaj do mnie zawitał![]()