3. to chyba najbardziej moja bajka. Lubię takie abstrakcyjne kadry.
Fajnie złapane 1. (chyba trochęza jasna) i 4. W sumie - dla mnie ok. Widać że wiesz "o co kaman"Budynki się nie walą, kadry raczej przemyślane.
Może koledzy technicy się do czegoś przyczepią![]()
3 oraz 4 wybijające się ponad przeciętność. W przypadku zdjęcia nr 3 odwróciłbym proporcje nieba i budynku.
3 dla mnie najfajniejsze, lubię taką czystość na zdjęciach. No a ostatnie niestety najgorsze z wszystkich poprostu nic ciekawego.
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
Pierwsze cztery bardzo dobre. Cieszę się, że mamy nowego porządnego fotografa na forum.
pierwsze 4 rewelacja... drugie powinno miec tytul "czas to pieniadz"
swietne kadry
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Ja za The z00m'em 3 i 4 ponad przeciętne.
Proste ale można się długo wpatrywać, szczególnie 3'cia. ma chyba właściwości hipnotyczne
4 podobnie, są jakby dwa światy, automatycznie zacząłem szukać gdzie fotograf![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
myslalem ze ja tu tylko bede lubil takie kanciaste ujecia... no 3 the best
metropolia w krzywym zwierciadle tez genialna!!!
dziekuje bardzo za opinie-podbudowaliscie mnie strasznie (teraz nie bede mogl spac)
1- robione przez szybe, dlatego technicznie nie jestem zbyt zadowolony, ale uznalem, ze trafil sie "moment"
2.-jeronimo-tytul to rzeczywiscie "czas to pieniadz", ale pozwolilem sobie na maly zarcik-"ciasto pieniadz"
3. to jedno z pierwszych zdjec e-500-reszta to c-4000. oczywiscie, ze probowalem z proporcjami w druga strone, ale niebo nie bylo zbyt czyste, zreszta na tym tez widac "mazaje", przez co wydawalo mi sie, ze tak bedzie troche lepiej![]()
4. nawet sobie nie wyobrazacie, jak plakalem, ze mam tylko dwie karty pamieci do c-4000, ale na szczescie udalo sie cos zlapac. mam raczej tak, ze jak pstrykam, to do konca nie wiem co wyjdzie-wychodzi dopiero przy przegladaniu. cos tam czuje, co ma byc, ale tego sie czlowiek chyba uczy caly czas
5. zdaje sobie sprawe z mojego subiektywizmu-zwlaszcza w wypadku tego zdjeciano ale musialem wstawic cos slabszego, zebyscie mogli ponarzekac troszke
btw-poznaliscie mojego potomka
tak jak mowilem-czuje sie dowartosciowany jak diabliwiec postaram sie wrzucic jeszcze cos rownie interesujacego
dzieki jeszcze raz i pozdrawiam
Fajnie - potrafisz uchwycić moment.