Strona 5 z 174 PierwszyPierwszy ... 345671555105 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 1734

Wątek: k@cze portfolio

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    no dobrze-czas na kolejna porcje fotek. z ta poprzeczka, to sobie sam chyba krzywde zrobilem-moze byc ciezko do powtorzenia sprobujemy wiec troche z innej beczki

17. Bum !!!

18. Fontanna inaczej

19. kwadratowosc, rurkowatosc i sterylnosc.

20. Daj dzioba

#17. to czego nie moge do dnia dzisiejszego pojac-jak mozna sie podniecac wyscigami samochodow jezdzacych w kolko- i to jakies 200 okrazen-kompletny brak zrozumienia u mnie-no chyba, ze czeka sie na takie sytuacje jak ta, ale to chyba boks jest bardziej widowiskowy.

to na #18 to jest najprawdziwsza fontanna z wyswietlaczem stoja dwie naprzeciw siebie, do tego najstrojowa muzyczka (odpowiednia do pokazywanego tematu) i zeby dzieciaki mialy radoche, to co jakis czas znienacka otwieraja sie male okienka tu i owdzie i silnie leci z nich woda na glowy tych na dole. dobre miejsce, zeby sie ochlodzic.

#19 korytarz laczacy dwa terminale na lotnisku-malo uczeszczany, dzieki temu ladny i blyszczacy-wiekszosc ludzi jedzie kolejka-nie chce sie chodzic.

#20 silnie niebieskawy, ale fotka robiona (niestety)przez szybke-daloby to rade zdjac, ale troche traci klimat, wiec zostawilem jak jest.

wdzieczny bede za wszelakie uwagi i spostrzezenia z drugiej strony ciesze sie, ze moge wam pokazac foty, ktore chce wam sie ogladac
    pzdr i milego ogladania

| OlyJedi Awatar szklarz
    Mieszka w
    Tarnów
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Od dobrych paru lat ogladam F1 i tez sie wszyscy dziwili jak sie zaglebisz glebiej w detale sklady mechanikow czasy itp to moze zaczniesz czaic.
    Daj dzioba ciekawa a niebieskosci ach je tam mysle ze nie tylko tobie takie wychodza
    Pozdrawiam
    Adam Gandziarowski

Mieszka w
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    F1 jeszcze moge zrozumiec-a jak jeszcze jezdza po miescie to nawet przyjemne jest-ale ja mowie o amerykanskich wyscigach-W KOLKO jezdza-2-3 godziny- kierownica w takiej samej (prawie) pozycji-autopilota mozna wlaczyc, po jakichs 50 okrazeniach juz nie wiesz kto jest na jakiej pozycji, bo cale towrzystwo sie wymieszalo dokladnie-niektorzy zdublowani dwa razy-tylko sedziowie (chyba) wiedza kto prowadzi i niestety trzeba im wierzyc na slowo. zaluje tylko, ze nie mialem aparatu przyszykowanego wczesniej, bo F16 albo jakies inne lataly przed startem nad torem-to by byla fotka

Mieszka w
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    widze, ze ostatnia seria nie bardzo, wiec dokladam zamiast dowcipu autoportret inaczej-ale tez mozna sie smiac

21

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Niezły masz sposób trzymania aparatu. Jedna ręka w kieszeni, luzik.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Heeh. ma Moceny chwyt i druga ręka mu niepotrzebna

PO czy tam jest brzydka abberacja?
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Mieszka w
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    mowilem, ze mozna sie smiac nawet nie wiecie jaki mialem dylemat jak stanac ... w koncu wyszlo co wyszlo. e-500 raczej bym tak dlugo nie utrzymal a kolorki gdzie niegdzie rozjechane, bo to odbicie nie od doskonalego lustra-nawet nie wiem jaki to material.

excel
    Gość
    k@czy,
    ciekawe ujecie. Musze przyznac, ze trzeba miec troche wyobrazni przestrzennej, aby wyobrazic sobie gdzie Ty stoisz, gdzie lustra, itd.

pozdrawiam,
    excel

Mieszka w
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    heh, to jedno lustro bylo, a wlasciwie jedna lustrzana bryla, zaluje tylko, ze nie udalo mi sie "zlapac" siebie w LG-bylby komplet, ale kombinowalem i nie dalo za bardzo rady-moze ja krzywy jestem, a moze nie bylo za bardzo symetryczne poprawie w wakacje

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Moim skromnym zdaniem pierwsza seria Twoich fotek jest lepsza.Zauwazyłem ze Twoje fotki sa nizwykle nasycone kolorem i jasne.Masz tam inne swiatło czy ki diabeł???
    Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.