Strona 4 z 174 PierwszyPierwszy ... 234561454104 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 1734

Wątek: k@cze portfolio

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Łaaaa! 14. wymiata! Jak prom kosmiczny albo kadr z Kosmos 1999 świetne ujęcie.
    Złoty deszcz też Ci się udał, podoba mi się tonacja, malarski kadr.
    13. ciekawa kolorystycznie (lubię wyłapywanie takich smaczków). Mam wrażenie jakby byłza duży kontrast i przeostrzone.

K@czy, fajnie że wrzucasz tak różnorodne fotki, za każdym razem ciekawam co tym razem zaserwujesz

excel
    Gość
    k@czy,
    juz od jakiegos czasu przymierzam sie do oceny Twoich niecodziennie wspanialych fotek i przyznam, ze trudno mi zaczac, choc sam nie wiem dlaczego. Moze wlasnie z powodu niecodziennosci. Dzis wieczorem sie zepne i napisze - obiecuje.

pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi Awatar kasprzyk
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Witam

Zdjęcia niecodzienne, fascynujące przykuwające uwagę, nie napiszę Tobie paru kilogramów tekstu - tak jak to potrafią robić niektórzy forumowicze - za co wielka im chwała - jednak myślę, że każde pozytywne zdanie jest dla Ciebie ważne.
    Pozdrawiam
    Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Pozostaję pod wrażeniem.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Dopiero teraz trzynastką mi się otworzyła. Skojarzyło mi się z serialem Alternatywy 4. Pamiętacie jak Anioł zagonił Murzyna do roboty?
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    oczywiscie, ze kazde zdanie jest dla mnie BARDZO wazne-a te krytyczne, to nawet podwojnie. a wy cos nie chcecie za bardzo ponarzekac, do czego was bardzo zachecam.
    moze excel cos tupnie noga - przeciez obiecales excel
    "podniebny deszcz" niestety (a moze stety) nie jest wynikem PSowania-po prostu na scianie byla zamontowana potezna lampa (chyba sodowa), ktora dawala takie ladne zolte swiatelko-PS tylko wykadrowal i lekko wyprostowal fotke-a ostrosc jest-tylko na scianie wody-tak jest lepiej niz z ostroscia na drzewach-wtedy sciana wody wygladala nieciekawie (co-myslales, ze nie probowalem? )
    z "porzadek musi" nie jestem zbyt zadowolony technicznie-ale tak to jest, jak sie foci z samochodu (ale nie przez szybe)- podciagnalem kolory i troche wyczyscielm kadr ze smieci-jest lepiej, ale nastepnym razem zrobilbym to inaczej. zapytacie dlaczego nie B&W? -nie bardzo wyglada niestety- to kolor ratuje to zdjecie-z przeostrzeniem chyba faktycznie przesadzilem-musze sie bardziej przykladac
    a z 14-no coz-jestem bardzo dumny poswiecilem troche czasu i posiedzialem na nia -ale sami wiecie-po poewnym czasie czlowiek traci dystans do tego, co robi-wiec tym bardziej sie ciesze, ze sie podoba
    kisi-ten dowcip nie tylko tobie sie przypomnial po obejrzeniu tego zdjecia
    no i na koniec maly zarcik

16. Wez sie pomyl...

pzdr

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez k@czy
    a wy cos nie chcecie za bardzo ponarzekac, do czego was bardzo zachecam.
    Uderz w stół... No, nie podoba mi się ostatnia fota. Bo niczego ciekawego nie przedstawia. Wrzuciłeś ją chyba dla jaj, żeby wreszcie sprowokować krytyczne opinie.

Pozdrawiam
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    i troche tak i troche nie
    szczerze mowiac, to troche mi sie chcialo smiac, jak takie cos zobaczylem-zwlaszcza, ze nie byl zaden posterunek policji, ani nawet jakis bank, czy cos. po prostu z boku jakiegos budynku (bodajze to biblioteka byla) lezy sobie kraweznik z rezerwacja, i to czyja-szeryfa wyobraz sobie taka scenke rodzajowa w jakimkolwiek miescie w polsce-parking (przed biblioteka to pewnie by bylo przegiecie-bez zadnych skojarzen ujmujacych policjantom) np kolo przychodni, albo jakiegos sklepu, gdziekolwiek. ja bynajmniej czegos takiego nie widzialem. ot ciekawostka. mam nadzieje, ze chociaz troche sie wybronilem
    ale, ale-wracajac do tematu-nikt nie napisal, dlaczego mu nie podchodzi fotka #15? rozumiem, ze nie tak "wystrzalowa" jak 14, ale czemu? mozna cos poprawic, czy tez cala koncepcja jest raczej taka sobie?
    dziekuje i pozdrawiam

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Mnie nie podchodzą te mydlane nieostrości. A sam temat - no, budynek. Niczym szczególnym się nie wyróżnia, sfotografowany z przeciwnej strony ulicy. Ani ładny, ani brzydki.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Mnie 15. się nie niepodoba, ot słit zdjęcie do reklamówki.
    Nie wiem jak ludzkość ale ja jeśli nie komentuję zdjęcia - może być kilka powodów: nie moja bajka, tak beznadziejne że szkoda komentarza, obojętne - nie budzące żadnych emocji, czasem po prostu zdjęcie się podoba a jakoś trudno cokolwiek napisać na jego temat.
    Poza tym K@czy, trochę podniosłeś poprzeczkę i jeśli zrobisz "tylko" dobre zdjęcie - zginie wśród innych - BARDZO dobrych lub wręcz zaj***stych