Tnijcie jak chcecie, ale tablica zostaje!
Tnijcie jak chcecie, ale tablica zostaje!
The question is: What is a Mahna Mahna?
Ja bym chyba zrobiła tak jak helmuth mówi, jak na k@czościana to za dużo szczegółów tu jest :P
Na przyciecie sie zgodzeZaraz zobacze, jak mi to zabangla. Chociaz obawiam sie, ze wtedy budynek nabierze symetrii, a wcale tak nie jest. Brakuje mi tu ludka z prawej strony, ale nikt nie chcial mi tam przejsc przez pol godziny
Ale tablicy usunac nie dam !!!Ktos zobaczy i dopiero bedzie afera
![]()
k@czy, Tyś mnie tak dobrze doradzał ,że ja Ci sie tera oddźwięcze. Ty te niebieską tablicę przenieś na druga stronę.
Wszystko jest trudne nim stanie się łatwe...
E-520, ZD 14-42, 14-45, 40-150, 70-300
Zamiast czekac na ludzia bezczynnie mogles drzewo posadzic jak ojciec prawdziwy,i kwiatki posiac.
I byloby jak w ameryceZałącznik 55666abo poczekac jak po deszczu studzienki sie zapchajaZałącznik 55674i bedzie jak w Wenecji
![]()
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 3.10.11 o 22:21
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Na lewa strone, czy na druga strone ulicy?
Fiu, fiu.... panie.... tys to Magik z Bodganca jest...Zaprawde powiadam wam, ze lepiej tera jest... wlasciwego balansu kadr dostal.....
Jeszcze tak calkiem niedawno nie mialem zadnych oporow przed wystemplowaniem czegokolwiek z kadru- ale czasami uda mi sie opylic jakies zdjecie i byloby niemilo, gdyby ktos zlozyl "reklamacje" z tego tytuluJakby nie patrzec ludzie czesto, gesto w okolicy znaja te budynki i rozpoznaja, wiec ryzyk fizyk jest
Na upartego zawsze mozna powiedziec, ze "tak mialo byc", ale jak do pacjenta nie dociera, bo "tak nie jest", to co zrobisz?![]()
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 3.10.11 o 22:24
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
w sumie jakbys przemeblowywal kadr , i wywalal tablice na druga strone ulicy , mozesz tez zabrac kamere, jak dla mnie caly wic tego zdjecia to geometria i oczoplas spowodowany fugami , tablica i kamera odwraca tylko uwage , chinskie znaki dodaja za to tajemniczosci , a odbicie w oknach dodaje grozy
![]()
PS
Mirek odetkaj im ten kanal deszczowy bo bedzie im smierdzialo sciekami pod samym wejsciem do budynku
---------- Post dodany o 22:35 ---------- Poprzedni post był o 22:34 ----------
mozesz tez dodac ze tablice i kamere za 2 dni sciagna biedni emigranci , sprzedzadza ja pozniej za kilka dolcow i kupia flaszke , swoimi smieciami zatkaja odplyw deszczowy i stad bedzie ta powodz na ulicy![]()
Z ludkiem byłoby lepiej, no ale jak się nie ma co się lubi...
natomiast tablica jest w tym kadrze kategorycznie potrzebna, bez niej, fota traci sens...
przycinanie tez mi się wydaje bez sensu
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA