F@joskie całkiem dość.
No wez ty mnie nie strasz...
A tego juz przypadkiem nie bylo kiedys...?
232.
"... w moim magicznym domu same zmyślaja się historie..."
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 9.01.11 o 09:12
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Noo, to mi bardziej podejszłoMimo że krzywe, to tutaj ta krzywość jest taka... schizofreniczna. Plus kolorki i powalone kadrowanie - mniut!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
zaraz tam mniutdzemik lekki jeno
powalonosc mam juz wbudowana w aparat- na stale jak filtr AA (cokolwiek to jest)
aaaaaa..... zapomniales o najwazniejszym........ o dziurze w dywanie.......
dzieki wielkie za analize (cieszaca moje stare oczy)
teraz cos z cieplejszych czasow- sporo mam zapasow i pora je uporzadkowac:
233.
RaphaElu
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 10.01.11 o 20:49
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
No dobra, dobra...
Przekroczylem granice... Ale przynajmniej wiem juz, gdzie ona przebiega
Obiecuje teraz wrocic na wlasciwa strone mocy.
Juz jutro.
Chyba.
Raczej.
No jak sie nic nie zmieni....
Dzieki i pozdrawiam
Fotelik Kacza elegancja- jest GIT![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/