Przyjemne to ostatnie. Mniej geometryczne, bardziej takie... esofloresowate. Fajny pomysł na sufit w sypialni..
Przyjemne to ostatnie. Mniej geometryczne, bardziej takie... esofloresowate. Fajny pomysł na sufit w sypialni..
Bardzo ładnie wypatrzone. Ale, że pod liśćmi coś takiego można zobaczyć, to bym nie pomyślał.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Łuczki świetnie wypatrzone i skadrowane![]()
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie.
Ostatnie zdjęcie - ciekawskie![]()
Nawet jeśli stoimy obok siebie, nie musisz widzieć dokładnie tego, co ja... Zapraszam do mojego wątku.
Kaczy dawaj tytul , bo on moze zmienic nasz punkt widzenia na te fotke....Wyglada to niczym jakis niebianski podgladacz.![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Nie nooooo... punktu widzenia to raczej nie zmienicieAle już powinniście wiedzieć, kto ma siedzibę w tych "niebiańskich kształtach"
Firma, która zrobiła najkrótszą i najlepsza kampanię reklamową w Polsce bodajże w 2002 roku. W tv było ich mało, a billboardy wisiały tylko w stolycy.
214
Leetwo, Ojczyzno Moja !
Dziękując za dobre słowa i odwiedziny zapraszam wkrótce
pzdr
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 10.02.10 o 06:53
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Mam Cię!
Horyzont na dole zdjęcia jest nierówno (z lewej wyżej)
No dobra, pożartowaliśmy a teraz do rzeczy. Wydaje mi się, że lepiej byłoby ciąć dół, pół centymetra wyżej. Tuż powyżej łuku na końcu kolumnady- jest chyba niepotrzebny, na dodatek coś go przesłania
.Takie mam nieodparte wrażenie
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnie mnie nie porywa. Przedostatnie dobrrre![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/