Jaki to satelita? ...Wyobraznia TWOJA nie ma granic..
zaskakujesz ciekawymi pomyslami, co tam masz jeszcze w zanadrzu?
Fotka rewelacyjna.
Jaki to satelita? ...Wyobraznia TWOJA nie ma granic..
zaskakujesz ciekawymi pomyslami, co tam masz jeszcze w zanadrzu?
Fotka rewelacyjna.
Ostatnio edytowane przez waruga ; 7.01.10 o 18:51
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Satelita genialna ...
Na początku myślałem że to prawdziwa satelita
Pomysł i wykonanie na 6 ... niestety w galerii 5 to max
Pozdrawiam i życze dalszych sukcesów![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Pozdrawiam, Jola
dzieki wielkiebardzo ciesze sie, ze chociaz troche sie udalo. w sumie zrobilem blad, ze wstawilem dwa "przekrecne" zdjecia pod rzad - wyszlo, ze sie powtarzam. przekrecal juz wiecej nie bede - szanuje wasz czas i bede sie staral bardziej. jakby nie patrzec to juz tez drugie zdjecie z serii "okoloziemskiej"-ma prawo sie podobac lub nie
![]()
dla odmiany wieczorem wam pokaze, jak zasypalo moja wioche- jak mi sprzet nie zamarznie, bo zimno jest okrutnie i baterie padaja po kilkunastu minutach, a obiektyw muli jakby mu olej stezal w srodku (co pewnie sie dzieje przy minus 20).
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
no wlasnie tu jest problem. jak wstawilem pierwsze "okoloziemskie" bez tytulu, to srednio polowa nie zakumala (nie na naszym forum) i zaczela sie wymiana zdan z tymi co zobaczyli od razu. wiadomo, ze w pewnym momencie ciezko odpuscic i zmienic wlasne zdanie i nawet jak ktos zobaczyl o co chodzi, to i tak twierdzil, ze nie widziz drugiej strony wiem, ze taki "prostozmostu" tytul nieco moze urazic niektorych "widzacych" od razu. moze samo "halo, houston..." byloby lepsze...?
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++