W galerii byłem ale także chcę sie przyłączyć za symetrycznym kwadratem. Bardzo też podobała mi sie wersja na której żyrandol był widoczny w nietypowej pozie.
W galerii byłem ale także chcę sie przyłączyć za symetrycznym kwadratem. Bardzo też podobała mi sie wersja na której żyrandol był widoczny w nietypowej pozie.
pozdrawiam Wiejo
chyba zaczne usuwac z galerii te najlepsze, bo ciezko bedzie znowu czyms was zaskoczycdziekuje wszystkim konserwatystom i rewolucjonistom za wizyty i opinie
po takiej porcji dobrego slowa wystarczy mi (mam nadzieje) na cala zime. jak nie , to bede musial wyjsc z nory i upolowac cos innego.
dzisiaj widoczek z ulicy w ostatnich promieniach cieplego jeszcze sloneczka. ostatni weekend. teraz juz jest zimno.
203.
Muralesüberalles
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Widzę że legalGraffiti piękna sztuka
![]()
Świetna fotka, świetnego graffiti![]()
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Ktoś go musi sponsorować![]()
Sądząc po ilości puszek z farbą, takie graffiti musi nieźle kosztować. Zabawa droższa niż fotografowanie
Ale za to jaka duża odbitka, z aparatu takiej nie uzyskasz![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Nooo... świetna perspektywa, to fakt
I tytuł też![]()
Się podoba to ostatnie zdjęcie. Oj podoba się.Fajnie pokazane.
Pozdrawiam, Jola
Świetny sposób sfotografowania tej sceny. Prawie monumentalna praca o bardzo wesołym przekazie, krzycząca kolorem malowana przez jednego skromnego z wyglądu człowieka. Podoba mi się to zestawienie i lecę do galerii.
pozdrawiam Wiejo
Zostaw fotki w galerii i nic nie usuwaj. Ale po ostatniej "kwadraturze koła" to faktycznie poprzeczka poszła w górę.i ciężko będzie.
Ostatnie -ładne.
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150