Już oceniłam w Galerii
Szkoda, że Ci się nie podoba, i że zapchajdziura, bo po raz kolejny muszę demaskować moje dyletanctwo w dziedzinie foto.![]()
Już oceniłam w Galerii
Szkoda, że Ci się nie podoba, i że zapchajdziura, bo po raz kolejny muszę demaskować moje dyletanctwo w dziedzinie foto.![]()
Faktycznie! Do albumu rodzinego się nie nadaje, ale dla mnie bomba
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
dyletanctwo to i owszem, ale w moim wypadku
(chyba zaczne czytac jakies fachowe ksiazki...)
przejrze tez to co poszlo "na polke", jako druga kategoria...
zreszta najwazniejsze, to caly czas probowac...
http://acidcow.com/content/img/new03/41/50.gif
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 10.06.09 o 06:23
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
moja lepsza polowka zganila mnie, ze mam pod nosem najpiekniesza modelke na swiecie, a nie robie jej zdjec... wstyd mi sie zrobilo i popstrykalem troszke...
(tak, tak, to ja zrobilem-bez kantów, kątów, prostościanów, kątulcy itp...)
176.
Natalie
dla niesmialych link do alternatywnej:
http://alt.olympusclub.pl/displayimage.php?pos=-1047
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Oczywiście wspaniała modelka.
Piszesz, ze bez kantów i kątów, a na zdjęciu są aż dwa ostre trójkątne elementy... Wolałabym bardziej klasyczne ujęcie tej świetlistej istotki![]()
Ale oczka to ci pięknie wyszły.
Piękna pociecha.
i miała w 100% rację
Postaraj się następnym razem, aby tło było bardziej jednolite. Tu widać w tle Twoje ciągoty
PS
Ależ cudne oczy!![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Myślę, że przez te oczy K@czy zostawił to cóś niebieskie w tle
A co do uwag żony... hm... może Natalka jest za mało kanciasta abyś ją częściej eksploatował? Prawdę mówiąc wcale nie jest kanciasta... Trudne zadanie przez Tobą.