a, dziekuje bardzo. myslalem, ze to cos innego, a to faktycznie tylko zmiana kawalka urla.dzieki za info.
a, dziekuje bardzo. myslalem, ze to cos innego, a to faktycznie tylko zmiana kawalka urla.dzieki za info.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
no to nadeszla pora na zebranie osatnich fotek do kupy i wstawienie do mojego skromnego watku
dzis wyjatkowo piec fotek (sie uzbieralo) wiec prosze o wyrozumialosc
116 panoramka wiochy, w ktorej przyszlo mi ostatnio mieszkac
...
117. za radą rafala pukalem w szybke i w scianke-sprawia wrazenie prawdziwego
mroczności...
118. koniecznie chce takie okno w ubikacji-swiat od razu wyglada inaczej
...
119. scenka rodzajowa z nudnego niedzielnego centrum kansasowa
...
...
120. no i chyba najciekawsze (przynajmniej tak wynika ze statystyk) moje zdjecie z ostatniego tygodnia:
potwierdzam regułę....
dziekuej bardzo za wszystkie oceny pod tymi zdjeciami i za wszystkie komentarze. wielka radoche mi robicie jak wstaje rano i mam niespodzianke jak np z ostatnim zdjeciempostaram sie od czasu do czasu cos rownie dobrego pstryknac i wrzucic do galerii
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
dobrze, ze tu nikt nie zaglada, to sie nie bede wstydzil
a moze za duzo zdjec na raz wrzucam? to sprobujmy po jednym...
121
zagrywka...
PS
zmienilem tytul, bo tamten nie bardzo cos...
Bardzo podobami się ostatnia seria twoich fotek.Najmniej fotka koscioła.Reszta jest swietna,niektore bardzo sprytnie wypatrzone.....pozdrawiam![]()
Bardzo fajna i przyjemna ostatnia seria.
nie wiem komu, ale dziekuje za ocene mojego watku
okazuje sie, ze chyba lepiej bedzie jak bede dodawal po jednej fotce,a nie zasypywal was kilkoma.
122.
na półce...
a teraz podchwytliwe pytanie: co to moze byc za budynek uzytecznosci publicznej?czekam na odpowiedzi do nastepnego zdjecia
![]()
Biblioteka ??
BTW
Jak patrze na 118 coraz dłużej to kwadraty zaczynają mi się poruszać![]()
Fajna półkaPodoba mi się pomysł.
Fajna "półka" - trafiłeś do szuflandii ? :P
Co do budynków to może być szalet miejski ?
...był Olek jest A6000
Gdzie jest taka fajna biblioteka ?