Świetna fotkaPiękne niebo
W sumie fajnie było by pośmigać na czymś takim
Próbowałeś?
Świetna fotkaPiękne niebo
W sumie fajnie było by pośmigać na czymś takim
Próbowałeś?
Można by troszkę inaczej kadrować, ale i tak jest MSZ dobrze. Niebo śliczne no i sam obiekt "frunie". Widać nie tylko geometria jest Twoją mocną stroną
ps. Gdzie było robione to zdjęcie?
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
z tym przesuwaniem to juz dostalem kotanie, nie od waszych komentarzy- sam sie meczylem z godzine, gdzie go ustawic. przyznaje sie bez bicia, ze nie wyczulem punktu G w tym obrazku
zwlaszcza, ze sa dwie rzeczy, ktore moglyby sie w nim znalezc
(nie biore odpowiedzialnosci za wasze kudlate skojarzenia)
ten zawodnik akurat nie odrywal sie od ziemi- smigal po plaskim i widac, ze mial frajde z tego. ja nie probowalem-za zimno dla mnie- preferuje sporty ektremalnie letnie - opalanie to najlepszy z nich
zdjecie zrobione w okolcy mojej pracy- ze trzy kilometry od domu- jest taki jeden (prawie) pusty kawalek terenu i nie ogrodzony- a ze jest raczej najwyzszy w okolicy, to ludziska smigaja jak wieje![]()
przyznac musze, ze troche was oszukalem, bo ukucnalem i robilem ten kadr lekko pod gorke z parkingu, na ktorym stalo ze 20 samochodow, za mna budynki kilku firm- jako to w miesciena stojaka w kadr wlazily slupy, dalsze budynki, ogrodzenie jakies - smieci generalnie.
PS
taki snieg to juz wspomnienie- temperatura wrocila do normy i w dzien jest juz ok 7 stopni- jedynie w nocy spada do zera. nareszcie.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dołączam sie do braw za inscenizację przestrzeni tego zdjecia.
pozdrawiam Wiejo
Nooooo kaczy ja tez jestem pod wrazeniem, bo jak sama powiedzialam w moim poprzednim wpisie, wygladalo to na bezkres calkowity.
Zrobiles nas w kaczke![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
eee tam, w kaczkę - mądry jest po prostu![]()
ajajjajaj, zaraz pekne ....z dumy oczywiscie
dziewczyny to wiedza jak podrapac za uszkiem, co ?
ale w sumie kansasowo to wiocha jest. chyba zajmuje 32 miejsce pod wzgledem wielkosci w stanach. ale za to jest wyjatkowo rozlegle-miejsca ci pod dostatkiemdzieki za wyzyty i pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 23.01.10 o 07:28
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Bardzo fajna fota z latawcem.