Pięknie Wam dosypało, pewnie jak na wasze warunki lekko nie było, widzę że amatorzy snowkitingu mają z tego radochę. A na 211 gwiazdka w śniegu ciekawie się prezentuje, słyszałem że bez gwiazdy nie ma jazdy![]()
Fotorelacja z mroźnej zimy fajna. U mnie też lekko nie było i dopiero na drugi dzień odkopałem auto na parkingu tak, że mogłem wyjechać. Myślę jednak, że u Ciebie to prawie stan klęski tym bardziej, że to ciepły stan.
pozdrawiam Wiejo
dziekuje zerdecznie z akomentarze do "gwiazdy" - nie myslem, ze w swej surowosci i prostoscie sie spodobaale jeszcze wieksza niespodzianke mi zrobiliscie z zimowym widoczkiem- uroslem w dume, bo to dla mnie kategoria nieznana i rzadko uprawiana. dla formalnosci umieszczam w watku i nadaje kolejny numerek
pzdr
212.
...
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Snowkiting zawsze mi się podobał, bardzo fajnie pokazane, brakuje mi może jakiegoś wyskoku?, niebo śliczne.
Fajne, chociaż ja bym kadrował w pionie. Skrzydło i narciarz, w pobliżu mocnych punktów![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ale wtedy moim zdaniem straciłoby się całą przestrzeń, morze śniegu i lodu kapitalnie na tym zdjęciu się prezentuje. Dlatego kadr poziomy uważam za trafny, może skusiłabym się na przesunięcie kajciarza ku lewej stronie zdjęcia, żeby pozbyć się wrażenia centralnego kadru. Ale nie wiem, pewna tego nie jestem. Mnie się podoba jak jest.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Zdjęcie bardzo ładne
Jak już Agulka napisała - może ciut w lewo narciarza![]()
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie.
Świetne ujęcie dające poczucie, że zaraz wzleci i będzie szybował.
pozdrawiam Wiejo
A mnie sie podoba tak jak jest. Scena sama w sobie jest ciekawa...bialy bezkres i ten smigajacy po nim gosc. Wowwwwwww ale jazda!!!!!!!!
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic