no to wrzucam do alternatywnej![]()
no to wrzucam do alternatywnej![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
zdjecie 201 nie dawalo mi spokoju po waszych komentarzach i zrobilem drugie podejscie
tym razem zmienilem troche proporcje odbicia i zawezilem kadr. poduszki przydusilem i przykleilem tasma klejaca, zeby nie wystawaly. nawet udalo mi sie wpasowac w podobna pore dnia.
jest duza roznica, czy raczej kosmetyczna?
a tutaj to. o co odbijalem widok![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Bajka ... o wiele lepsze niż poprzednie MBSZ
Ciekawe że nawet nie widać gdzie sie blat kończy
Z drugiej strony chyba zmniejszyłbym saturacje o 1 - 2%
Pozdrawiam.
Jestem pod wrażeniem!
Szukałem dłuuugą chwilę, choćby maleńkiego śladu krawędzi blatu i ....
Nie znalazłem![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
O ile z oknem wszystko kumam, to ściana jest dla mnie... zaskakująca
Świetna zabawa.
K@czy, to dom jest czy jakieś hotelowe wnętrze? Pytam, bo takie sterylne![]()
Rewelacyjne odbicie, dla mnie ciekawsze od poprzedniego, interesujący widok z tego mieszkania. Lecę oceniac.
to blok jest. tutaj to sie nazywa apartamentowiec. na ostatnim pietrze jest basen, silownia, salka kinowa i wlasnie cos na ksztalt pokoju. mozna tam sobie przyjsc, pogadac, piwko z lodowki wypic![]()
a co do krawedzi- zrobcie podobny eksperyment w domuprzy bardzo malym kacie tak to bedzie wygladalo. w miare podnoszenia aparatu bedzie rosla roznica w "jakosci" odbicia. poza tym krawedz stolu jest przed GO, co tez niweluje roznice.
tutaj fragment nieobrobionego kadru 1:1
a tutatj aparat pare cm wyzej
szum tez pewnie swoje zrobil. przy pozbywaniu sie go pewnie troche szczegolow ucieklo.
......za duzo nie kumam, ale efekt jest fantastyczny.![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic