Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
ta stara ciezarowka bujala sie po placu dluzszy czas, ale bardziej mi zalezalo na tym, zeby dziewczyna patrzyla mi w obiektyw. idealem byloby spojrzenie dziewczyny+przod ciezarowki w kadrze, ale takiego nie mam. w sumie to wiec przypadek, bo jakby nie bylo kola, to tez bym zdjecie pokazal. a ze troche podkresla charakter zdjecia, to tylko moge dziekowac![]()
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 27.11.09 o 18:41 Powód: Automatyczne scalenie postów
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
juz poprawilem![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Teraz już wiem kto się bujał po placu a kto miał patrzeć w obiektyw![]()
Zarówno w kolorze jak i bw mając na uwadze modelke i tło, to fajne i mocne zdjęcie z charakterem.
pozdrawiam Wiejo
dzieki za komentarze i za zatrzymanie sie na chwile w moim watku
a teraz wracamy do miasta.
201
bo moja ulica jest w sercu miasta.
pzdr
Fajne. Zwłaszcza tytuł![]()
Ocena w galerii
Tu jeszcze raz zapytam: jak zrobiłeś to odbicie? Nie jest to po prostu odwrócona góra zdjęcia (chyba, że z niższej perspektywy). Taki wielki szklany stół, też chyba nie? Więc jak
![]()
a jednak blatco prawda nie szklany, ale tez ladnie odbija.
i wbrew pozorom nie taki duzy
a co do krzywizn- dach ma spadek i dlatego leci. a odbicie tez lekko, ale to zasluga rzeczonego juz blatu![]()