no niby taki pajacyk w pieciu odslonach za jednym kliknieciem....
no niby taki pajacyk w pieciu odslonach za jednym kliknieciem....
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
..a jak odświeżam stronę to kaska rośnie.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 27.11.09 o 05:28
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ehh za cholere nie podoba mi się tył ciężarówki po prawej. Za to fajny tatu![]()
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Bardzo fajny kształt. I inne kształty też.
Fajne : Tatuaże i opona dają klimat![]()
Dla mnie ok.Mnie tam wcale takie tlo nie przeszkadza, przy takiej "ostrej" dziewczynie.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
czernie i biele (jak fachowo zabrzmialo) to wynik obrobki- pokaze wam kolor. pewnie jak zwykle przesadzielm z obrobka
czy tak lepiej?
Cześć K@czy,
no proszę 2setne zdjęcie w wątku, ło ja cie! Gratulacje!!
Pani fajna, mocne BW jak dla mnie ciekawej niż kolorek - bo BW wygląda na ostrzejsze.
Pani i ciężarówka, i tatuaż i opona - wszystko potrzebne i na miejscu.
Ale jest jeden mankament: w związku z tak okrągłą liczbą fot, trzeba by ze dwie setki szybko machnąć, niestety - urocza pani nie poleje, bo nie ma rąk... (chyba, że po niżej kadru trzymała butelczynę a ty - żeby zaglądającej tutaj młodzieży nie rozpijać - obciąłeś to zuooo)
pozdrawiam,
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO