No, niezły numer![]()
No, niezły numer![]()
Makieta z makiety fajna i ciekawie to wykombinowałeś.
Ps. Żony nie zawsze trzeba słuchać.
a mój udział w zabawie niezmiennie -codziennie.
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Teraz to po ptakach i nikt mi pewnie nie uwierzy, ale po obejrzeniu tego zdjęcia wczoraj też miałam wrażenie, że to zdjęcie makiety. I miałam to nawet napisać, ale coś mię odciągnęło od komputera i już nie zdążyłam.
Ale dlaczego taki odbiór? No nie wiem, może przez to, że niektóre elementy dają odczucie, że są plastikowe (ten żółty fragment, co się znalazł w ostrości, dach po prawej, murek po lewej - takie czyste, proste, równiutkie jak od linijki).
No i teraz zastanawia mnie 196. Bo jak pierwszy raz obejrzałam "etiudę makrograficzną" to też odniosłam takie wrażenie, że to makieta, przez tą zieloną "sałatę" na środku skrzyżowania. Ale tam przekonał mnie samochód, że to jednak zdjęcie prawdziwej ulicy. Ale skoro powiedziałeś o 199, że makieta, to teraz już nie wiem...
W sumie świadomość na co patrzę (ulica czy makieta) chyba nie zmieni nic w sposobie mojego "widzenia" tego zdjęcia, chyba odbiór będę miała podobny, ale ciekawa jestem i tyle
To jak z tym 196?
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
no niesamowita radosc mi sprawilas tem postem swoim w watku moim
nie ukrywam, ze moja proznosc zostaje za kazdym razem mile polechtana, jesli ktos ma problem z identyfikacja zdjecia: czy to prawdziwe, czy tez nie?
tym razem 196 to najprawdziwsza ulica w kansasowie- podam linka do streetview z domu. ciesze sie, ze troche zamieszalem, ale wiem, ze jeszcze troche sie musze przylozyc
PS
salata??![]()
![]()
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
196 widok z poziomu ulicy:
Etiuda makrograficzna.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Namieszałeś mi w głowie Twymi etiudami i już nie wiem co jawa a co zjawa. Efekty wizualne świetne i o jakiejkolwiek nudzie nie ma mowy.
pozdrawiam Wiejo
jeden klik i pomogłeś!!!!!!!
http://www.hszdesign.com/reszta/klik.php
Jakaś nowa klikawka?
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150