Sklepienie fantastyczne, tzn. kaczostyczne![]()
Sklepienie fantastyczne, tzn. kaczostyczne![]()
cenzura rządzi![]()
Ładne sklepienie, chociaż te światła psują odbiór.
Co do portretu - jest na forum mnóstwo speców, którzy są tak fachowi w swojej fachowości, że trudno dyletantowi zabierać głosModel świetny ale portret dla mnie taki... bardzo studyjny, tak bardzo, ze zupełnie nie chwyta za serce. Nie potrafię logicznie uzasadnić co nie tak. Nie chwyta i już...
![]()
Ostatnie bardzo fajnie...przypomina mi się film Bagińskiego "Katedra"![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
skoro portret nie chwyta ( co w zupelnosci rozumiem) to dobrze, ze chociaz "+" zadzialal
dzisiaj jeszcze ciepla swierzyzna prosto z karty
199
Ma Kietka 3
dziekujac za odwiedziny i uwagi zapraszam do dalszego wyrazania swoich odczuc i spostrzezen.
PS czy ja was nie zaczynam nudzic, jak niedawno stwierdzila moja zona ogladajac moje ostatnie zdjecia "nie dla ludzi"? tylko szczerze, co?
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Nudzić na pewno nie![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
hemluth.. jak ty to robisz...? masz takie oko do szczegolow, ze zaczynam podejrzewac, ze zajmujesz sie zawodowo falszowaniem pieniedzy...
tak, to prawdziwa makieta. nawet nie wiecie, ile wysilku kosztuje upozorowanie prawdziwej makiety na... makiete
pzdr i dziekuje za udzial w zabawie![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ostatnie bardzo przyjemne dla oka![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA