No lubię taką stylizację...no lubię...a masz pan jeszcze cóś z "Julianne Moore"?
Tytuł: "The Daughter of the Regiment"![]()
No lubię taką stylizację...no lubię...a masz pan jeszcze cóś z "Julianne Moore"?
Tytuł: "The Daughter of the Regiment"![]()
juliann moore byla przypadkowa. mam jeszcze kilka z sesji pinapowej, ale musze najpierw zrobic wszystkie, zeby cos wstawic. ze dwa dni mi zejdzie jeszcze. jak ktores sie nada, to dam do galeriipojutrze wrzuce do watku.
bufetowa: to byl zlot/pokaz starych samochodow, motocykli, rowerow i czego tam sobie czlowiek chcemodelka ubrana/ufryzowana specjalnie w celu.
przy okazji posluchalem dobrej punkowej muzy. po obrobce sesyjnej czesci, wstawie pare zdjec z opisem z imprezy, ktora jest coroczna. zabawa byla przednia i zakochany jestem w klimacie(mlodosci sie przypomnialo, kurka wodna)
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
no i bedzie ciekawie, ale nie mam ostatnio czasu na obrobke![]()
wrzuce jutro, jak wroce z rajdu. na razie tylko pokaze mlodego z kliszy
192
wonder years...
i trzy inne- jak uwazacie, ze ok, to wstawie do galerii, jak nie-to mowic wprost. wiecie, ze mam problem z ocena swoich zdjec.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
192. - najfajniejsze z serii - no bardzo mi się widzi![]()
192 - baaardzo fajne. Z tych trzech ostatnich - to hm... MBSZ to ostatnie.
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
007b wpadło mi w oko, chłopczyk ma coś w swoim wyrazie twarzy.![]()
watek tak mi sie zakurzyl, ze az kichnalem jak zaczalem pisac tego posta
wrzucam zalegle foty z Greaseramy, ktora zbiera do kupy wszelakiej masci wielbicieli starych pojazdow- niekoniecznie spalinowych
muza super, ludzie normalni, piwo na miejscu - jednym slowem impreza
Papierosnicana widok kazdego obiektywu obowiazkowa poza
to czego najbardziej mi brak w europejskich samochodach - rozmiar
europejskie tez byly, a wlasciwie byl, ale do czego innego przeznaczony...
no i te lata 60...
i przenosni i doslownie...
mlodsi szybko sie ucza i bardzo dobrze(ten z lewej to ja
)
WTF?
wszechobecna muza i Muz z gitarą
to nie sa tatuaze z Bravo Girl...
za to to sa dzieci wyksztalcone na Bravo Girl...
Predator tez byl... po cywilnemu...
mowilem "stare" a nie odrestaurowane...
ale najwazniejszy byl luz...
Fajny reportaż i fajnych kilka modeli. Nie mówię tu o pojazdach![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
przyjemny reportaż fajnie pokazałeś zróżnicowanie osób które tam byłyWTF i brawo girl mnie rozwaliło
WTF za całokształt a brawo girl na komentarz
![]()