Właśnie o to chodzi, że zupełnie NIC. Gdyby to jeszcze był jakiś zeppelin... to może, ale nie wyobrażałam sobie, że samolot może mieć taki kształt![]()
Właśnie o to chodzi, że zupełnie NIC. Gdyby to jeszcze był jakiś zeppelin... to może, ale nie wyobrażałam sobie, że samolot może mieć taki kształt![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ten ostatni to tak (nawet z papieru umiem zrobić) ale ten w kształcie klocka z tetrisa do tej pory był dla mnie abstrakcją.
Ileż to człowiek może się nauczyć na forum Olympusa
P.S. Syn od razu zidentyfikował obiekt![]()
Ostatnio edytowane przez aga_piet ; 23.08.09 o 16:43
Wyjątkowo podoba mi się zdjęcie 182, urok szczególny na zdjęciu 183 i chłopiec z ferajny. Bombowiec przez chwilę stanowił zagadkę ale dałem radę.
pozdrawiam Wiejo
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Wygląd tej latającej maszyny jest ponad czasowy z każdej strony. Fajny tytuł dobrałeś.
pozdrawiam Wiejo
nie da sie ukryc (chyba, ze przed radarem), ze maszyna robi wrazenie. na jutro pozostanie mi ostatnie juz ujecie tej bombonierki. mam nadzieje, ze rowniez bedzie nietypowe dla waszych oczu
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
No nie!
W życiu bym się nie domyślił. Świetne ujęcie![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
wyglada jak plemnik...taki wiecie, cyfrowy
Aż mężowi pokazałam tego tetrisa, ale "niestety" - popatrzył, popatrzył i mówi: bombowiec B2. No w życiu bym nie pomyślała, że to w ogóle samolot. Ja obstawiałam jakiś wzór na budynku.![]()