Pewnie bym obciął z prawej strony, ten jaśniejszy pas, ale i tak mi się podoba
PS
Ładny kolor odbitego nieba, jakiś filtr czy PS?
Pewnie bym obciął z prawej strony, ten jaśniejszy pas, ale i tak mi się podoba
PS
Ładny kolor odbitego nieba, jakiś filtr czy PS?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
kolorek to zasluga szyb- caly budynek w takiej ciekawej tonacji.
a teraz czas na nadrowbienie zaleglosci i cos nowego. napierw MaTe 2 ( zniego to bedzie model)
jak zwykle nie bylem pewien, co do poziomu pracy, dlatego wyladowalo najpierw w galerii, a dopiero teraz laduje w watku. dzieci to dla mnie czarna magia
179.
2
a na koniec dosyc krotkiego postu klasyka, ale w innym wydaniu
180
Jaśka Złota
dziekujac jednoczesnie za wizyty i komentarze- zapraszam do nastepnych
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
dziecię super jaśka niesupermi nie leży jakoś wcale motyw nawet nieee
ale zwisacz pierwsza klasa
a maiłem kiedyś spytać Natalie jak oświetlana. Flash odbity o coś czy jakaś parasoleczka ? softboksik ? hmmm?
Ostatnio edytowane przez dobas ; 31.07.09 o 06:30
Fota "na trzepaku" oceniona w Galerii. Podoba się.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
na trzepaku bardzo ładnie skadrowane i naturalne.
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
jaska do kosza poszla, a natalka doswietlona odbitym sloncem od sciany i poscieli na lozkudodatkowo podciagnalem jasnosc calego zdjecia o jakies dwie dzialki - w oryginale brak spalenizny w PG.
oczywiscie dzieki za dobre slowa
lecimy dalej z prostymi rzeczami:
181
Top Secret.
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Super !
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
To jest superowe, uwielbiam takie proste rzeczy
181. - superTrochę mało widoczne te kropeczki, początkowo się zastanawiałam po kiego zostawiłeś tyle góry
![]()