Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
ja wiem, ale sam jakos tak czuje niedosyt i nie bardzo jestem zadowolony z tego, co mi wychodzi "spod piora" ...
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Jakby przeładowane szczegółami.
Lampa mi nie pasuje.
Albo pasuje do piaskowej i różowej części budynku a nie pasuje do błękitnych okien.
Nie wiem, za dużo tu wszystkiego![]()
jeszcze raz dziekuje za uwagi, a szczegolnie helmuthowi za bezcenne wskazowki do moich niezdarnych prob portretowych. pomyslalem, ze jednak przez watek zdjeciowy przewija sie wiecej ludzi i moze jednak jakis magik-specjalista cos skrobnie ostrym piorem na temat tychze. ale mam nadzieje, ze niespecjalisci tez pokusza sie o uwagi z punktu widzenia chociazby estetycznego
dlatego osmielam sie wstawic po raz drugi (pierwszy raz na blogu):
stage one
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 3.03.09 o 07:57
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
stage two
Powyższe portrety bardzo sympatyczne. Podobają mi się zwłaszcza te dziecinne.
Ośmielony tymi słowami (chyba, że się nabijasz) pozwolę sobie na jeszcze kilka uwag do stage one.
5- tu powaga modela została odpowiednio "zagospodarowana": świetne, zimne spojrzenie znad ciemnych okularów- młody mafioso
3- dziwna tonacja (dla mnie za zimna), wyraźne cienie od lamp (przeszkadzają mi)
4- ciut za jasno
To taka moja ocena laika, niekoniecznie muszę mieć rację![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Z dziećmi zawsze będą się podobać gdyż jest to nie wyczerpany zasób inspiracji. Rodzinne na pewno bedą stanowić miłą pamiątkę. Z rad proponowałbym troszkę ciaśniej.
pozdrawiam Wiejo
Nie pasują mi te ujęcia, gdzie widać listwę podłogową.
Reszta - bardzo przyjemne, radosne portrety.
helmuth-oczywiscie, ze mowie powaznie. przejrzyj swojr posty-same wskazowki, ktore bardzo cenie i za ktore jeszcze raz dziekuje.
z cieniami i roznymi odcieniami mam nadzieje, ze sie pozegnam, bo wymienilem wszystkie swiatla ja takie same o wlasciwej temperaturze. wiec odpadnie mi problem mieszanego swiatla. wszystkie ciagle maja taka sama temperature jak blyskowe. listwa faktycznie razi, ale nie mam jeszcze takie duzego backgroundu jak bym chcial
jak rozumiem ciasniej te podwojne? chyba tak, bo te single to tak raczej na styk sa
dobrze, ze nie odrzuca, bo tego bysmy chcieli uniknac
pzdr i dziekuje