Brakuje otworzonego okna - z białymi firanami wywiewanymi na zewnątrz.
Kadr oszczędny, można powiedzieć 'typowy', ale miło się kontempluje kolejne piętra.
Brakuje otworzonego okna - z białymi firanami wywiewanymi na zewnątrz.
Kadr oszczędny, można powiedzieć 'typowy', ale miło się kontempluje kolejne piętra.
Nie obróciłeś, jarzeniówki są na sufitach.
Za to ja mam w galerii jedno obrócone i nikt nie zauważył
Masz rację, jak na Ciebie, przeciętne
Ale ja bym się nie przejmował, wystarczy popatrzeć na niektóre z tegorocznych nagrodzonych w WPP żeby się dowartościować![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Trapez zrobiłeś, jak babcię kocham, trapez![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
163- szklany chaos ale ubrany w ciekawa formę płaszczyzn i to jest wartością zdjęcia. 164- biurowiec z mnogością otwartych okien, świecącymi świetlówkami świadczącymi o pracy kojarzy mi się z rolą Kobieli jak w filmie rozwijał sprawozdawczość a tutaj miałby pole do popisu. 165- geometryczna posta forma i zimnych materiałów a w środku ciepełko uczuć. Podoba się.
pozdrawiam Wiejo
helmuth.... to taki zart byl...
a teraz powaznie
ja wiem, ze kazdy przez to przechodzi i nie kazdy chce ogladac taki album na forum publicznym. no ale ja nie bardzo mam kogo zapytac...
wiem, ze slodkie ryjki i te sprawy, ale z technicznego punktu widzenia na pewno jest wiele do poprawy. pytanie co?
http://i89.photobucket.com/albums/k2...w%20domu/2.jpg
http://i89.photobucket.com/albums/k2...w%20domu/1.jpg
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
W pierwszym, dookoła siedzacego w centrum dzieciaka można zastosować większą winietę. W drugim jest ok. tylko model strasznie poważny a do tego ciemne tło które też trochę pogrąża.
pozdrawiam Wiejo