A mnie sie wydaje, że w tych pracach nadal pierwsze skrzypce gra architektura i geometryczne formy. Modele są jedynie dodatkami.
Wcale mi to nie przeszkadza, ale czy tak miało być?
A mnie sie wydaje, że w tych pracach nadal pierwsze skrzypce gra architektura i geometryczne formy. Modele są jedynie dodatkami.
Wcale mi to nie przeszkadza, ale czy tak miało być?
"Drugie" najlepsze.
Trzecie ma fajnie skrosowane kolorki ale drugie to prawdziwa gra kształtów i wzorów.
Delikatny deseń dywanu (to dywan?) harmonizuje z motywem z liści kwietnika w przeciwnym rogu, obramowanie z kwadratowych płytek tegoż kwietnika harmonizuje ze schodami. Oba motywy, miękki roślinno-kwiatowy i ostry, z kanciastych elementów architektury silnie kontrastują ze sobą wzajemnie lecz całość przedziwnie spaja, uśmiechnięta para twarzy, umieszczonych prawie w mocnym punkcie obrazu.
Dla mnie to idealna kompozycja, dałbym jej w naszej galerii piątke z plusem.
Następna para fotek taka sobie![]()
takiego Cię nie znałem....bardzo fajne foty
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Podoba mi się >cztery<, kolorki jeansówJednak do pełenj interakcji brakuje mi odkrytej twarzy Onej, włosy (ładne, długie) zasłaniają
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
no wlasnie...
krzysiekt-staram sie zapanowac nad checiami i robic zwykle przyzwoite kadry, bo takie ich zadanie- maja byc (prawie) albumowe... a tu sie kurcze oko trzecie odzywa i wypatruje ksztaltow, katow i innych pierdolek, ktore tylko mozna jakos ulozyc w calosc.
lessie-odebralem to jako kompelment, mimo ogromnej niedoskonalosci zdjec
rocco-tak to dywan z takim nienatarczywym wzorkiem-dziekuje
diabolique-pierwsza czesc-ok, druga-dziekuje za sugestieale nic z tego
![]()
rafal-racja z tym swiatlem, ale okazuje sie jest jescze gorszy rodzaj-od dolu-to wlasnie takie jest-silne slonce odbite od podlogi-w rogu widac uciety w polowie cien jej glowy. jak widac nie poznalem sie na urodzie modelki i zrobilem jej krzywde tym swiatlem. masz racje.
kaz de wro-dziekuje-kolejna wskazowka na przyszlosc
serdecznie dziekuje za poswiecony czas i pozdrawiam. oczywiscie wyniki nastepnego spotkania, w innej scenerii, pokaze w najblizszym czasie.
a teraz, zebyscie mnie calkiem nie znienawidzili za te dramatyczne proby-cos z klasyki:
163.
Chaos najwyższą formą porządku
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
No! Znowu stary, dobry k@czy
Jak dla mnie pełen oczopląs. Tyle różnych form - trójkąty, kwadraty i płaszczyzny pod różnymi kątami. Patrzę i patrzę na to zdjęcie i nie potrafię zatrzymać wzroku na jakimś jednym szczególe.
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 11.02.09 o 10:10
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Fajne, fajne.
Kaczo! Tzn. byczo.
A pomywacze szyb gdzieś tam nie dyndali na tej swojej platformie?![]()
heh pomywacza nei bylo, ale teraz mam zagadke, bo... nie wiem, czy nie obrocilem przypadkiem zdjecia do gory nogami....
wiem, wiem, troszke przecietne, ale ostatnimi czasy mam strasznie duzo zajec pozalekcyjnych i nijak nie moge z niczym nadazyc.
za to dzisiaj moje oczy po raz kolejny mnie zawiodly... tym razem przy prostowaniu/krzywieniu foty-sami zobaczcie, czy wasze was nie oklamuja
164.
z węża czy raz szerzej?
prosimy nie regulować monitorów
pzdr
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 14.02.09 o 07:45
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++