Do mnie bardziej przemawia kolor, przez kontrastowość pomarańczowego z niebieskim.
Do mnie bardziej przemawia kolor, przez kontrastowość pomarańczowego z niebieskim.
Witam
Ja także jestem za wersją kolorową. A przede wszystkim podoba mi się sam kadr. Bardzo fajny pomysł.
Kolor!... dałabym sobie głowę uciąć , że niebo wklejone?....
tak czy siak zdjęcie eleganckie![]()
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 25.01.09 o 01:30
Łoo kurcze K@czy nieśmiało wszedłem "a pooglądam co nieco" i po pierwszej piątce zdjęć resztę obejrzałem jednym tchem - z niecierpliwością czekając na kolejna fotkę! Rewelacyjne![]()
Nie wstawiamy spacji przed znakami interpunkcyjnymi: kropką, przecinkiem, wykrzyknikiem, znakiem zapytania, wielokropkiem, tak jak i po nawiasie otwierającym, oraz przed nawiasem zamykającym!
A czemu nie??? Kaczy nie idzie na łatwiznę![]()
Często-gęsto, mogąc wybierać pomiędzy wersją kolorową a czarno białą, wybieram tę drugą. Tu jednak bardziej podoba mi się kolor.
Przedstawiona tu fotografia opiera się na kontrastach.
Jeden z nich to kontrast pomiędzy fraktalnymi kształtami chmur i prostą, ostrą geometrią ścian i okien.
W kolorze dochodzi jeszcze kontrast pomiędzy zimnym błękitem nieba a ciepłym, jasnym brązem ścian przez co praca zyskuje dodatkowy walor. Kompozycji kadru też nie można niczego zarzucić.
Podoba się.
no kurcze przylapalas mnie...
jestem wygodnicki i chodze na latwizne... tak bylo i tym razem- nie wkleilemnie jest to czesty widok, ale takie niebo sie zdaza-widac to na conajmniej 3 innych zdjeciach w moim skromnym zbiorku.
czy glowa nalezy teraz do mnie? jesli tak, to teraz sobie poglowkuje
PS
ciesze sie, ze sprawilem komus choc odrobine frajdya w szczegolnosci nowym uzytkownikom naszego forum
pzdr
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 25.01.09 o 08:54
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Kolor ładniejszy.Na czarno-białym wygląda jak by się coś paliło, chmury wyglądają jak głęby dymu.
E-3, E-510
No mężczyznom z reguły nie ufam, ale zdjęcie oceniłam w galerii i bardzo podoba mi się kadr. Obróbka którą zrobileś, bądź to poprzez osobne zaznaczenie nieba, czy też budynków sprawiła dość nienaturalne wrażenie, np, nie zgadza mi się kolor nieba z mocno podświetlonymi elementami na końcach budynków. Ale kadr rewelacyjny i dynamiczny pomimo swej statyki
... a głowy nie oddam![]()