no to lecimy dalej z szuflady
(a psik-kurz z watku zdmuchnalem...)
150.
prawdziwek...
no to lecimy dalej z szuflady
(a psik-kurz z watku zdmuchnalem...)
150.
prawdziwek...
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
@150
Podoba się. Widać jaki duży jest fotel wyrzucany.Prawie Top Gun heh, tylko Intruder? zamiast F14 no i pilot (albo operator uzbrojenia?) wieększy od Cruise'a.
Nooo... Od ostatniej mojej wizyty w Twoim wątku upłynęło troszkę czasu - teraz złapałam oddech, więc nadrobiłam zaległościI jakże to było przyjemne zajęcie! Będę częściej zaglądać i brać udział w uczcie dla oczu...
Ostatnie zdjęcie bardzo piękne.
151. - pięknie wystylizowane. Fajoski kadr.
Jestem na "tak"![]()
Ostatnia, trudno mi uzasadnić, ale podoba mi się i już
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
za poprzednikami, 151 jest bardzo pozytywne!
E-510 + 14-42 f/3.5-5.6 + 40-150 f/4-5.6 + FL-50
135- barwa elewacji, jej faktura okraszona zakratowanym okienkiem i latarnią jakby fragment domu schadzek. 136- jak klastry podczas defragmentacji win 98. 137- chyba z parady nici. 138- bardzo efektowny i ciekawie ujęty schodzian. Odbicia właśnie z uwagi na zachowaną symetrię wpadły w oko podobnie jak następne w wersji bw jest w nich jakiś ład i porządek. 139- dachościan elegancki kadr. Użycie kałużnego filtru dodało trochę magii tej bryle budynku. 140- bardzo mi się podoba przez skalę szarości i rozmieszczenie w kadrze. Świetne spojrzenie na latarnię która z martwego przedmiotu przeistacza się w aktorkę na planie. Zaparkowane autobusy ich kolor, światełka i perspektywa przyciągają oko. 143- wciągające i ciekawe. 145- też ciekawe i rozpoznawalne skąd, ale autobusy bardziej wpadały w oko może dlatego, że kadr był zamknięty kolorem z prawej i lewej. Lustereczko fajne odbicie bryły budynku z przeciwka przy zachodzącym słoneczku, a swoją obecność zaznaczyłeś błyskiem. 148- robi wrażenie. 149- śmigacze, podoba mi się autko w ruchu jak i zastosowana obróbka. 150- wszystko tu pasuje od nowoczesnej techniki po przystojnego pilota. 151- od razu wzbudzający sympatię i wywołujący uśmiech.
pozdrawiam Wiejo
dziekuje wszystkim za dobre slowo i odwiedziny.
wiejo-jestem pod wrazeniem... malo komu sie chce skomentowac jedno zdjecie, a ty przejrzales z pol watku... dzieki wielkie
samolocika myslalem walnac na sciane, prostota mi pasi i faktycznie moze sie podobacbede mowil, ze to dziadek
no ale my tu gadu, gadu, a tu kolejne zaginone zdjecie sie odnalazlo w szufladzie
152
kwadraciarnia.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++