Strona 22 z 174 PierwszyPierwszy ... 1220212223243272122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 1734

Wątek: k@cze portfolio

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    z tą doskonaloscia to sporo przesadzasz
    ale dziekuje za dobre slowo wszystkim
    ostatnia bryla to nie budynek-to raczej cos na ksztalt duzej rzezby, w ktora takze znalazla funkcjonalne zastosowanie-cos na ksztalt muzem WP w Warszawie. tyle, ze eksponatow mniej i I wojna swiatowa. na gorze tego pomnika-rzezby jest taras widokowy. ponizej wklejam zdjecie z wiekszej odleglosci.
    budowa calosci kompleksu zostala zakonczona w 1926 roku po osmiu latach budowy. wieza ma wyoskosc ok 70 metrow i do tego jeszcze stoi na wzniesieniu, dzieki czemu goruje nad miastem. pozwala to czterem rzezbom symbolizujacym odwage, honor, patriotyzm i ofiarnosc - spogladac nad calym miastem. rok temu zamiescilem "portret" "Odwagi" :
    kto mieczem...

kiedys tez zamiescilem panorame nocna centrum miasta-byla robiona u podnoza tego posagu, wiec macie pojecie jaki widok sie roztacza ze szczytu .
    sa na szczycie kamery, ale niestety nie dzialaja, tzn jedna dziala ale obraz jest nieostry. jak poprawia dam znac, bo widok jest wart zobaczenia.

ok.
    to na tyle histori, a my musimy leciec dalej tak jak chcieliscie-ksztaltujemy dalej architekture i nie tylko.
    ale jak zlapie jakiegos ciekawego czekacza, to niestety-musze go pokazac
    no to kolejny numer:
    133
    Szach-Mat
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

rocco
    Gość
    Ostatnie świetne, lubię takie, abstrakcyjne podejście do architektury.
    Pozazdrościć miejsc, które masz wokół.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Igorra
    Mieszka w
    k. Krakowa
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Fajne to pierwsze, ładne kolor i kadr ostatnie teżfajne, o którym wspomniał rocco
    "Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"

Mieszka w
    niedaleko Krakowa
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    mi się wszystkie trzy podobaja ostatnia ekstra wyszła

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    A to ostatnie, to co to? Jak wygląda "normalnie"? Te stożki są namalowane?

Mieszka w
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    agapiet-jak chcesz zobaczyc oryginal to sciagnij zdjecie, otworz w szopie (albo czym innym) i zrob negatyw-bedziesz miala oryginal lekko tylko przyciety od gory i wyprostowany budynek juz goscil na forum, tylko z wiekszej odleglosci. tym razem robilem zdjecie prawie "kladac" sie na scianie
    czekacza dzisiaj nie znalazlem, ale za to znalazlem zwisacza-udalo sie polaczyc "ścianokąt" i "ludzkościan"
    134.
    Zwisaczu

Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

rocco
    Gość
    Jak zwykle, na poziomie
    Gdzieś przeczytałem, chyba w jakims opisie fotogtrafowania ptaków, że pownno sie fotografować to, co mamy "pod ręką".
    Trudno fotografować na codzień białe niedźwiedzie, mieszkająć np. w Świętokrzyskim, prawda
    Dlatego własnie tak bardzo zadroszczę Ci miejsca pobytu. Sam chyba zajmę się robalami...

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Ostatni ludzik świetny.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    wieża niezwykle ciekawa i jak piszesz jej usytuowanie jest wprost bajkowe jak i widok z niej. Szach-mat jak sie domyślam wariacja obrazowa frontu budynku i do tego świetnie ujażmiona perespektywa. Zwisacz świetny kadr.
    pozdrawiam Wiejo

Mieszka w
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rocco Zobacz posta
    Jak zwykle, na poziomie
    Gdzieś przeczytałem, chyba w jakims opisie fotogtrafowania ptaków, że pownno sie fotografować to, co mamy "pod ręką".
    Trudno fotografować na codzień białe niedźwiedzie, mieszkająć np. w Świętokrzyskim, prawda
    Dlatego własnie tak bardzo zadroszczę Ci miejsca pobytu. Sam chyba zajmę się robalami...
    szczerze mowiac, to oddalbym polowe moich zdjec za jeden widok starachowic zimowa pora-najlepiej oszronione wzgorza zrobione z tej drogi dojazdowej ze skarzyska tak chyba widzialem po raz ostatni starachowice. do kielc tez nie masz daleko przeciez-a tam juz bys cos znalazl na 120%
    mnie nawet zdazylo sie znalezc takie cos w centrum mojej wiochy-pomiedzy wiezowcami, prawie przy glownej ulicy kwitnie sobie taki oto...
    135
    kwiatek...

troche to odbiega od dotychczasowych standardow architektury w moim wykonaniu, wiec i moje uczucia sa mieszane. jesli zasluguje na bure, to smialo, duzy chlopak jestem
    a tak BTW: lekko tylko przycialem gore i dol-najwazniejszy kolor nie ruszany-to rzeczywiscie tak wyglada....