Strona 2 z 174 PierwszyPierwszy 12341252102 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 1734

Wątek: k@cze portfolio

Awatar Homek
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    3 (słownie: trzy)
    bez zmiany propor
    cji
    Pozdrawiam. Dariusz Żak

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Zgadzam sięz Homkiem co do proporcji na 3. Ta pokratkowana ściana na pewno jest ciekawsza niż dużo nijakiego nieba.

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Łał, swietne zdjecia! Wszystkie sa swietne! Pierwsze zdjecie: idealnie uchwycony moment, brawo za spostrzegawczosc! Drugie: niesamowicie wyglada, choc metafora dosc oczywiscie przedstawiona. Trzecie: mistrzowskie. Tak oszczedne, a tak interesujace. Czwarte: Znowu bystre oko dalo swietny efekt Piate: ... Az milo popatrzec... Usypia...

Podsumowujac: swietnie, swietnie i jeszcze raz swietnie! Wrzucaj wiecej takich zdjec, bo umiesz to robic i wychodza z tego bardzo interesujace efekty!
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

Awatar nib
    Mieszka w
    poznań
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    bardzo podoba mi sie 2 trafiles idealnie z ostroscia 1 fajny pomysl

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    k@czy - kurde patrze na Twoje foty i oniemiałem z wrażenia - fajne są to fakt ale chodzi mi o coś innego. Najpierw patrzę - gość ma takie Olki jak i moje - E-500 i C-4000.
    Po drugie - co do zdjęć:
    1 - mam podobne (!) - po NYC jeżdżą autobusy dla turystów z reklamą wystawy "Bodies" - -rozkrojone ciała na autobusie - fajny efekt...
    3 - mam podobne (!!) - kiedyś zrobiłem podobny kadr z księżycem i architekturą
    4 - mam podobne (!!!) - w NYC koło Rockefeller Center było takie duże stalowe lustro...

Chyba wrzucę tu swoje klaty - nie chcę zaśmiecać Twojego wątku czy robić konkursu - czyje lepsze ale chcę pokazać podobieństwo motywów i podejścia do nich...

Pozdr...
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    no juz wystarczy tego , bo sie rozpuszcze jak dziadowski bicz
    ponownie dzieki za komentarze
    pomyslalem, ze nie bede zasmiecal forum kolejnymi postami, tylko bede dorzucal nowe foty w tym samym-wezme przyklad z bardziej doswiadczonych forumowiczow.
    chyba, ze watek odejdzie w zapomnienie, to wtedy moze zaloze nowy.

ktotek-to teraz musimy uzgodnic reszte szczegolow-wiek, imie, reszte zainteresowan, zeby wykluczyc uwarunkowanie aparatowe, tzn, ze posiadany zestaw olkow albo akcesorii do nich, wywoluje takie samo "oko" i spostrzegawczosc-inaczej sie beda smiali - jak ktos powie, ze kupuje np e-500, to znaczy, ze wiadomo co bedzie focil ale na powaznie-nie mam nic przeciwko, zebys w tym watku wstawil podobne kadry-bedzie ciekawiej.

aaaaa, bym zapomnial-taki maly fotozarcik
    pzdr

6.

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Heh... Fajnie macie tam w Ameryce Pewnie pozostalosc po jakims filmie akcji ;P
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

| OlyJedi Awatar WUJEK MARO
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Mnie najbardziej podobają się zdjęcia z architekturą. Bardzi ciekawy punkt widzenia na środowisko miasta
    Pozdrawiam
    Full speed ahead!

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Moje uznanie dla starannej selekcji zdjęć, pokazują oko fotografa.
    We wszystkich widać dyscyplinę w wykonaniu, planowe, systematyczne podejście do fotografowania. We wszystkich widać zamysł, czyli co poeta chciał przez to powiedzieć. Widać także doświadczenie, czyli zbiór prefabrykatów, szablonów, schematów, wątków, ujęć, który fotograf nosi ze sobą w głowie i z których korzysta zarówno w sytuacjach statycznych, jak ta z lustrem, jak i dynamicznych, gdzie nie ma czasu na zastanawianie i gdzie trzeba błyskawicznie uruchamiać ten zbiór.
    Fotka ostatnia ze śpiącym chłopczykiem jest bardzo sympatyczna. Nie wyganiam jej do albumu pamiątkowego. Malutkim mankamenten jest słabe światło, ale uchwycenie chwili jest dla mnie pierwszej klasy.
    Wielkie uznanie dla techniki, warsztatu i fotograficznego patrzenia - umiejętności złożenia elementów przestrzeni w atrakcyjne obrazy angażujące oczy i umysł.
    Pzdr, TJ

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    i po raz kolejny dziekuje za opinie
    z tym warsztatem to jest roznie czesto musze sie dlugo zastanawiac i czasami wracac do juz raz odwiedzonych miejsc-nie od razu widze, to co chce zobaczyc na fotce pozniej-musze przyznac, ze czasami jest ciezko, takim przykladem jest fotka nr 7- czesto jestem w banku i takie cos jest zaraz kolo niego-w miare zdowolony bylem dopiero chyba za 5 razem-a i tez niekoniecznie musi sie podobac. jak ktos jest ciekawy, jak to wyglada w rzeczywistosci, tj, w calosci - to w nastepnym poscie podam linka
    7.

odnosnie fotozartu pare postow wyzej, to jest Museum of Contemporary Art, Chicago-po prostu jaks ekspozycja-jaka-nie wiem, bo bylem za wczesnie-jeszcze nie bylo otwarte-ale to musialabyc jakas wystawa kogos z europy, bo na fotce jest jest fiat-rzecz niespotykana tutaj (podobno ktos w chicago ma malucha)

sam tez zauwazylem, ze chyba troszke lepiej wychodzi mi architektura, niz ludzie

8.

ale to moze bardziej kwestia "latwosci" tematu niz preferencji-po prostu latwiej sfocic budynek, niz uciekajaca przed aparatem zone-oto i przyklad-

9.

hehehe, tylko sie nie smiejcie, ale robala tez mam ale to chyba raczej nie dla mnie, to byl raczej sprawdzian mozliwosci c-4000

10.

ok-to na tyle, mam nadzieje, ze tym razem tez ktos znajdzie cos dla siebie.