Strona 146 z 174 PierwszyPierwszy ... 4696136144145146147148156 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.451 do 1.460 z 1734

Wątek: k@cze portfolio

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    286
    Moja galeria

Odp: k@cze portfolio

Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    Azaliż Aśćka wżdy nicka nie pomięszawszy? Jam ci jest pośród Ojców Założycieli rzeczonego TWA.
    Dywidenda mi się należy
    A do Pana Prezesa - czy nie zostanie mi zrobione "ciach" za brak chwalenia ? W Korei mało płakali i sru im zrobili.
    Kajając się za ten grzech wieliki obiecywam, że pokłony bić będem przed gmaszyskiem owym, a Prezes zdjęcie zrobi "goniąc zachód"
    Podpisano: Goniec TWA.

ps. fajna fota, razem z niebieskim
    Ty tak nie ganiaj bo guoty gubisz
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria

Na chwile was zostawic, to rewolucje zrobicie
    K_Puchatek - wlasnie obsadziles StanowiskoWolneJakowes swym jestestwem
    I jako owy Jakowy odpowiedzialny jestes za Jakowes od Pn do Pt w godzinach porannych.
    No i wlasnie za te pozycje Sekretarka ma, ma to co ma miec na czeku
    Poz 38 to chyba bylo Na Kamasza....

No i najwazniejsze, ze sie podoba- nielatwo jest wam dogodzic
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

K@czy.A ja bede inny.Wez w tym zachodnim wschodzie usun szum,popraw balans bieli(za rozowo-czerwone) i wtedy bedzie mniut.Mozna wyostrzyc krawedzie dla calkowitej klarownosci obrazu.
    Mnie sie po mojej sugestii bardziej podoba,bo se tak popoprawialem i napawam sie doskonaloscia obrazu.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar K_Puchatek
    Mieszka w
    Zabrze
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez k@czy Zobacz posta
    ...
    I jako owy Jakowy odpowiedzialny jestes za Jakowes od Pn do Pt w godzinach porannych....
    Panie Prezesie, zaszczyconym wielce, choć godziny popołudniowe preferowałbym...
    Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Na chwile was zostawic, to rewolucje zrobicie
    I jako owy Jakowy odpowiedzialny jestes za Jakowes od Pn do Pt w godzinach porannych.
    No i wlasnie za te pozycje Sekretarka ma, ma to co ma miec na czeku
    Poz 38 to chyba bylo Na Kamasza....

No i najwazniejsze, ze sie podoba- nielatwo jest wam dogodzic
    Obserwuję tego Gada i widzę ,że nieumęczony on jest w swych działaniach, jak pewna Marysia z Norwegi biegająca na nartach... Teraz już Wiem dzięki Tobie Panie Prezesie, ze to po gadach odziedziczyly swoją niestrudzoność pinczery, teriery, jamniki i koguty miniaturowe... i niektórzy górale.

AP.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Mieszka w
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    K@czy.A ja bede inny.Wez w tym zachodnim wschodzie usun szum,popraw balans bieli(za rozowo-czerwone) i wtedy bedzie mniut.Mozna wyostrzyc krawedzie dla calkowitej klarownosci obrazu.
    Mnie sie po mojej sugestii bardziej podoba,bo se tak popoprawialem i napawam sie doskonaloscia obrazu.
    No wlasnie
    Albo masz magicznie dobry i wypasny monitor, ze widzisz ten szum, albo sobie powiekszyles fote
    Szum usunalem, ale juz po wstawieniu na forum malego rozmiaru. Na duzym wydruku wyszedl bardziej widoczny. Lekko tez podostrzylem- znowu punkt dla ciebie
    Ale balansu nie zmienialem- to juz chyba kwestia bardziej gustu. Zreszta znowu nie wiem, co ty widzisz na swoim wypasnym monitorze Jutro rano usiade i pobawie sie balansem i zobacze jak lepiej

Cytat Zamieszczone przez K_Puchatek Zobacz posta
    Panie Prezesie, zaszczyconym wielce, choć godziny popołudniowe preferowałbym...
    Zalatwione. Teraz wisisz przysluge
    Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    Obserwuję tego Gada i widzę ,że nieumęczony on jest w swych działaniach, jak pewna Marysia z Norwegi biegająca na nartach... Teraz już Wiem dzięki Tobie Panie Prezesie, ze to po gadach odziedziczyly swoją niestrudzoność pinczery, teriery, jamniki i koguty miniaturowe... i niektórzy górale.

AP.
    Zolw jest takze natchnieniem wielu tworcow muzyki i piosneke- nie wiedziec czemu zreszta...
    Pamietasz "Zolw jestes ze mna..." DeMono?
    Albo "Zolwiu w zyciu mi nie wyszlo..." - to chyba byla Budka Suflera.
    Nie pamietam kto spiewal "Spal zolw te kalendarze...", albo "Zolw ty jesienny lisc...."
    Zolw odgrywa wazna role w naszej kulturze europejskiej....
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

No wlasnie
    Albo masz magicznie dobry i wypasny monitor, ze widzisz ten szum, albo sobie powiekszyles fote
    Szum usunalem, ale juz po wstawieniu na forum malego rozmiaru. Na duzym wydruku wyszedl bardziej widoczny. Lekko tez podostrzylem- znowu punkt dla ciebie
    Ale balansu nie zmienialem- to juz chyba kwestia bardziej gustu. Zreszta znowu nie wiem, co ty widzisz na swoim wypasnym monitorze Jutro rano usiade i pobawie sie balansem i zobacze jak lepiej

Ach jaki wypasny.Ot dolozyli jakis za 30€ jak kompa bralem.Ale musze sie przyznac,ze obok na quato ogladalem.Z kolorem masz racje,kwestia gustu i dopasowania do sukienki i bucikow.
    Tak je widze-wersja dziewczęca i chłopięcaZałącznik 58859Załącznik 58860

Mieszka w
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria

Z tym niebieskim to zawsze mam problem. najbardziej podoba mi sie taki jasny atrament jak to czasami moge zobaczyc u helmutha, np tu:

Mnie sie udalo moze ze dwa razy tak zrobic i to zupelnie przypadkiem. A o powtarzalnosci to juz nie ma mowy
    Wiem, ze ciezko bedzie przebic poprzednie zdjecie...
    I znowu dylematy: zostawic czelusc z prawej, czy obciac? A moze dac jej wiecej? Pokazac kawalek sufitu, czy tez moze okno z lewej? A co z kolorami? Pelno slonca i te niebieskie jarzeniowki na gorze. Na dodatek gdzie niegdzie zolte spoty. No kasznaka okrutna.
    256.
    Mmmmmmoney Mmmmuseum......

Ale jak sie nie probuje, to sie nie wie
    Ostatnio edytowane przez k@czy ; 21.01.12 o 21:52

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

Zostawic.Mnie z czeluscia bardziej podchodzi.

A skoro masz czesto taki niebieski a niepodoba Ci sie zupelnie to co za problem zakrecic filtr zolto zielony na szkielko,lub w programie na pustej warstwie wylac taki kolor i pobawic sie kryciem,nawet jak to zrobisz na warstwie to majac maske jej,zakryjesz tam gdzie byc nie powinna ta wylana kolorowa warstwa..Kurde,nawet se akcje mozesz zrobic i klawisz podczepic.Wtedy myslac o mnie wcisniesz go sobie i zapiszesz gotowy obraz.No nie?,kurde fajny pomysl -nie??

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria

To nie muzeum pieniędzy, to wejście do Gabinetu Prezesa
    Świetnie wyszły odbicia w posadzce.
    Mnie się podoba, i to całkiem całkiem
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||