|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Na chwile was zostawic, to rewolucje zrobicie
K_Puchatek - wlasnie obsadziles StanowiskoWolneJakowes swym jestestwem
I jako owy Jakowy odpowiedzialny jestes za Jakowes od Pn do Pt w godzinach porannych.
No i wlasnie za te pozycje Sekretarka ma, ma to co ma miec na czeku
Poz 38 to chyba bylo Na Kamasza....
No i najwazniejsze, ze sie podoba- nielatwo jest wam dogodzic![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
K@czy.A ja bede inny.Wez w tym zachodnim wschodzie usun szum,popraw balans bieli(za rozowo-czerwone) i wtedy bedzie mniut.Mozna wyostrzyc krawedzie dla calkowitej klarownosci obrazu.
Mnie sie po mojej sugestii bardziej podoba,bo se tak popoprawialem i napawam sie doskonaloscia obrazu.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Obserwuję tego Gada i widzę ,że nieumęczony on jest w swych działaniach, jak pewna Marysia z Norwegi biegająca na nartach... Teraz już Wiem dzięki Tobie Panie Prezesie, ze to po gadach odziedziczyly swoją niestrudzoność pinczery, teriery, jamniki i koguty miniaturowe... i niektórzy górale.
AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
No wlasnie
Albo masz magicznie dobry i wypasny monitor, ze widzisz ten szum, albo sobie powiekszyles fote
Szum usunalem, ale juz po wstawieniu na forum malego rozmiaru. Na duzym wydruku wyszedl bardziej widoczny. Lekko tez podostrzylem- znowu punkt dla ciebie
Ale balansu nie zmienialem- to juz chyba kwestia bardziej gustu. Zreszta znowu nie wiem, co ty widzisz na swoim wypasnym monitorzeJutro rano usiade i pobawie sie balansem i zobacze jak lepiej
![]()
Zalatwione. Teraz wisisz przysluge
Zolw jest takze natchnieniem wielu tworcow muzyki i piosneke- nie wiedziec czemu zreszta...
Pamietasz "Zolw jestes ze mna..." DeMono?
Albo "Zolwiu w zyciu mi nie wyszlo..." - to chyba byla Budka Suflera.
Nie pamietam kto spiewal "Spal zolw te kalendarze...", albo "Zolw ty jesienny lisc...."
Zolw odgrywa wazna role w naszej kulturze europejskiej....![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ach jaki wypasny.Ot dolozyli jakis za 30€ jak kompa bralem.Ale musze sie przyznac,ze obok na quato ogladalem.Z kolorem masz racje,kwestia gustu i dopasowania do sukienki i bucikow.
Tak je widze-wersja dziewczęca i chłopięcaZałącznik 58859Załącznik 58860![]()
I tak Was lubie
Z tym niebieskim to zawsze mam problem. najbardziej podoba mi sie taki jasny atrament jak to czasami moge zobaczyc u helmutha, np tu:
Mnie sie udalo moze ze dwa razy tak zrobic i to zupelnie przypadkiem. A o powtarzalnosci to juz nie ma mowy
Wiem, ze ciezko bedzie przebic poprzednie zdjecie...
I znowu dylematy: zostawic czelusc z prawej, czy obciac? A moze dac jej wiecej? Pokazac kawalek sufitu, czy tez moze okno z lewej? A co z kolorami? Pelno slonca i te niebieskie jarzeniowki na gorze. Na dodatek gdzie niegdzie zolte spoty. No kasznaka okrutna.
256.
Mmmmmmoney Mmmmuseum......
Ale jak sie nie probuje, to sie nie wie![]()
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 21.01.12 o 21:52
Zostawic.Mnie z czeluscia bardziej podchodzi.
A skoro masz czesto taki niebieski a niepodoba Ci sie zupelnie to co za problem zakrecic filtr zolto zielony na szkielko,lub w programie na pustej warstwie wylac taki kolor i pobawic sie kryciem,nawet jak to zrobisz na warstwie to majac maske jej,zakryjesz tam gdzie byc nie powinna ta wylana kolorowa warstwa..Kurde,nawet se akcje mozesz zrobic i klawisz podczepic.Wtedy myslac o mnie wcisniesz go sobie i zapiszesz gotowy obraz.No nie?,kurde fajny pomysl -nie??
I tak Was lubie
To nie muzeum pieniędzy, to wejście do Gabinetu Prezesa
Świetnie wyszły odbicia w posadzce.
Mnie się podoba, i to całkiem całkiem![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||