cdn OT:Każdy "...izm" w czystej postaci zwłaszcza(na grzędzie) jest mój i tylko mój, ergo: dywidenda mi się należy! A niemaZamieszczone przez Twórczyni AgaPietyzmu
Zaciągam suwak i zamykam się w sobie![]()
cdn OT:Każdy "...izm" w czystej postaci zwłaszcza(na grzędzie) jest mój i tylko mój, ergo: dywidenda mi się należy! A niemaZamieszczone przez Twórczyni AgaPietyzmu
Zaciągam suwak i zamykam się w sobie![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 13.01.12 o 14:47
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Noo, ostatnie zdjęcie całkowicie w Twoim stylu, bardzo się podoba (ocena w galerii)...
Cekam na kolejne![]()
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Panie Prezesie, fota mega bombastyczna (No co? Ja przecie już w TWA więc wolno mi).
I dla niewtajemniczonych powiem, że to widok z okna Pana Prezesa
Zaglądnęłam do ksiąg członkowskich i... On już jest w naszych szeregach. Strona 7 pozycja 113
---------- Post dodany o 13:58 ---------- Poprzedni post był o 13:57 ----------
Strona 2 pozycja 37![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Strona 2 pozycja 37[/QUOTE]
Azaliż Aśćka wżdy nicka nie pomięszawszy? Jam ci jest pośród Ojców Założycieli rzeczonego TWA.![]()
Ostatnio edytowane przez K_Puchatek ; 13.01.12 o 15:20
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 13.01.12 o 15:26 Powód: int.
Azaliż Aśćka wżdy nicka nie pomięszawszy? Jam ci jest pośród Ojców Założycieli rzeczonego TWA.[/QUOTE]
Dywidenda mi się należy![]()
A do Pana Prezesa - czy nie zostanie mi zrobione "ciach" za brak chwalenia ? W Korei mało płakali i sru im zrobili.
Kajając się za ten grzech wieliki obiecywam, że pokłony bić będem przed gmaszyskiem owym, a Prezes zdjęcie zrobi "goniąc zachód"
Podpisano: Goniec TWA.
ps. fajna fota, razem z niebieskim![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||