A gdzie cie ponioslo Kaczy? Miedzy tymi kotami, czy jak im tam brakuje mi troche symetrii![]()
A gdzie cie ponioslo Kaczy? Miedzy tymi kotami, czy jak im tam brakuje mi troche symetrii![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Mało geometryczne te krowy (czy jak im tam)![]()
Kurcze no... czlowiek sie wyrwal z miasta podziwiac dzika przyrode, a im symetrii brakuje.....
Przeciez te krowieciny specjalnie tak nieregulanie sie uplamiaja... co ja poradze.....
A co do lokalizacji- pisalem juz kiedys, ze miasto rozrasta sie bardzo szybko- do tego stopnia, ze po osiedlu biegaja mi sarny, jelenie, szopy, oposy, skunksy, itp itd.. a nad glowa lataja orly i jaszczembie
Okazuje sie, ze szybkosc ta jest takze zaskoczeniem dla samych ludzi. Zdjecie zrobilem w srodku miasta- pare kilosow ode mnie- takze na osiedlu domkow jednorodzinnych.
Rolnicy, ktorzy nie pozbeda sie ziemi na czas zostaja taka wiejska wyspeka posrodku miejskiej dzungli. W tej chwili wlasciciel krowek ma do najblizszego naturalnego pastwiska jakies 25km w kazda strone- a dzieki temu dzieciaki widza prawdziwego zywego hamburgera i moga go nawet poczuc, jak zawieje
Takich wyspek jest sporo.
Jeden nawet sie doczekal autostrady za plotem i hipermarketu po drugiej stronie. A krowki podziwiaja dwunogich dziwakow z jakimis dziwnymi wozkami i zaczynaja juz rozrozniac marki samochodow po zapachu.... Ten ma do najbliszego stepu z 40 km.....
Wyobrazcie sobie rolnika ze stodola, krowkami, konikami, kaczkami, kurkami i dosyc sporym poletkiem kukurydzy na Pradze na przyklad....
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ciekawe, czy jak te dwunożne dziwaki ze swoimi dziwnymi wózkami, ustawią się w kolejce po świeże mięcho, krówki też będą ich podziwiać
Fotka fajna.
Wygląda jak lwia rodzina, wypoczywająca na sawannie, w cieniu drzewa.
Opis krowogrysa powinieneś umieścić w Wikipedii![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
He ... pełni nie było, a Helmuth się ożywił!
Tak czy tak witaj ... witaj ... eee ... w domu?![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
250 - prawie jak na sawannie, prawie robi wielką różnicę...
A tak na poważnie to bardzo fajne ujęcie...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
No dobra- starczy tych zartow i pora cos wrzucic, bo sie przyjaciele pogniewaja i niemilosnicy zapomna o mnie
Zaczne spokojnie, zeby samemu i was nie szokowac swoim powrotem do watku po dlugim okresie rozleniwienia.
Obiecuje sie bardziej przylozyc i watek dokarmic, bo chudy sie on straszliwie zrobil.
Tradycyjnie brac, oceniac i narzekac- biore wszystko na klateW razie czego wynajmne jakiegos biednego bezrobotnego na pol etatu, to bedzie mi pomagal odpierac ataki
251.
牆壁上的中國郵票
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Gdyby bylo przyciete tak jak sugeruje Helmuth, to to zdjecie dla mnie starciloby sens.
Rozne formy geometryczne fajnie sie na wzajem uzupelniaja, cegly, okna, luk nad wejsicem, linie na chodniku i trojkat asfaltu.
Tylko co do jednego jestem zgodna z Helmuthem....niebieska tablica precz![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic