[QUOTE=k@czy;733363]No troche takie landrynkowe....
Ale o smaku ogorka kiszonego
Lecimy dalej z tym weglem brunatnym :
Nie no chwila chwila, napisal ze wegiel, chociaz porzekadlo mowi...tak czy siak, jest zaje***, wyje***, no mega jednym slowem
![]()
[QUOTE=k@czy;733363]No troche takie landrynkowe....
Ale o smaku ogorka kiszonego
Lecimy dalej z tym weglem brunatnym :
Nie no chwila chwila, napisal ze wegiel, chociaz porzekadlo mowi...tak czy siak, jest zaje***, wyje***, no mega jednym slowem
![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Serdecznie witam (to na początek)
jestem tutaj nowym użytkownikiem, więc nie będę krytykował (zbyt wiele) bo nawet nie ma co tu krytykować.
Zdjęcie nr 247:
Może zmienił bym tylko dwie rzeczy:
1) dałbym wszystko w szarościach
2) ciąłbym bez trawy, bo chyba lekko zbędną jest tutaj, przy takowej architekturze, skamieniałość i zimny temat, chyba byłby troszkę lepszy
P.S. może się tym komentarzem narażę... więc z góry przepraszam. Mam już taką słabość do szarości![]()
Wierzę w równość wszystkich z wyjątkiem reporterów i fotografów. Gandi
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 1.07.11 o 14:52
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No wlasnie z tym mialem zagadke
Okazalo sie w praniu, ze budynek ma kilka osi i jakiekolwiek "dopasownaie" sie do jego srodka jest niemozliwe i zawsze cos bedzie niesymetrycznie.
Krecilem sie tam z godzine probujac znalezc "zloty srodek"
W pewnym momencie znalazlem sie przez nieuwage na ulicy, ale wszyscy grzecznie czekali, az "fotograf" skonczy i nikt nawet nie zatrabil
No i do tego ten nieszczesny trawnik- zostawic, czy tez wywalic.
pomyslalem, ze jednak bedzie troche przeciwwagi dla niebieskiego nieba i zostal-ale tez mam mieszane uczucia.
Dzieki za odwiedziny- mobilizujecie mnie
Ra_V- nie dziele ludzi na "nowych" i "starych"![]()
Wszystkim dziekuje za sugestie- pokombinuje wieczorem i zobacze, ktore poprawki wprowadzic (Saboor- jestes niezastapiony)
W takim razie bardzo mi miłoa krzywizny budynku zawsze można "wyciągnąć" w edytorze foto
![]()
Pozdrówki![]()
Wierzę w równość wszystkich z wyjątkiem reporterów i fotografów. Gandi
Ekhm! Że się wtrancam
Można, ale racz Waszmość imaginować sobie: Licho wyglądać będzie ona konstrukcyja, która dzięki schizoidalnemu wizyjonerstwu nadwornego budowniczego i całkowitym braku symetyji uroki nieodparte na fotoobrazaczy rzuca.
Pomyślności Waszeci życząc kończę
wrancający się
Ja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Saboor ciekawa proba mikrofonu.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Moje pierwsze wrażenie było - B2 od d**y strony, a Soboor pięknie to pokazał.
Zdolny Ci on jest i biegła bestyja.
Pozdrawiam Gospodarza . Fajna fota. AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 1.07.11 o 23:18
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro