No właśnie, również chciałem wyrazić uznanie za całokształt działalności.
No właśnie, również chciałem wyrazić uznanie za całokształt działalności.
dzisiaj nie pokaze wam nic przeslicznego, ale raczej z kaczego reporterskiego obowiazku pare (niezbyt nadajacych sie do galerii) fotek
troche u nas ostatnio padalo i popelnilem pare fatek z tej okazjii... )
(numeracja zostaje, ale do galerii ich nie wrzucilem)
87.
88.
89.
90.
91.
92.
93.
94.
95.
96.
97.
98.
99.
w sumie to mielismy farta, bo padalo tylko dwa dni i wclae nie tak mocno, w oklahoma bez pradu nadal jest ponad 200 000 domow-bylo ponad 600 000... w moich rejonach taki ciezki ice storm byl 7 lat temu-wtedy 300 000 w samym kansas city bylo bez pradu ponad 3 tygodnie... pieknie to wyglada, ale ciezko sie zyje z takim lodem wszedziezeby zatankowac musisz odkuc wlew paliwa, zeby wyciagnac listy ze skrzynki (o ile listonosz je tam wrzucil) bierzesz mlotek i idziesz
halas w nocy jest jak w dzien-wszystko trzeszczy i peka i spada na dol, itp itd
wiem, ze za duzo fotek, ale jakos mi wybaczycie
pzdr
kaczy
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Bardzo "klimatyczne" kadry chociaz mieszkac w takim klimacie nie chciałbym.
Fotki nr 87 i 92 chetnie zobaczyłbym i ocenił w Galerii![]()
Za dużo ich wewaliłeś
Zdjęcia miłe dla oka - mogłeś zrobić jakiś tryptyk z 1-szego, 2-giego i ...
pzdr
ja też chcę taką pogodę !![]()
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Świetna jest ta zamarźnięta woda. Na początku tego roku chciałem coś podobnego zrobić, ale jeszcze za mało umiałem .... potem przyszła wiosnamoże kiedyś sie uda
![]()
Kurczę... K@czy... jak na Ciebie to zmarnowany potencjał. Siakoś tak mało wyraziście, przyzwyczaiłeś do bardziej wypasionych kadrów, to teraz masz :P
grozę i piękno takiej aury wg mnie najlepiej obrazują zdjęcia 91, 92, 93, 96. Ciepełka życzę.
Podpisuję się pod słowami apapietNiestety, nie tym razem
![]()
wiem, wiem, zadna rewelacja. sam jestem mniej niz srednio zadowolony. ale d..a ze mnie i tyle. jakos sie nie moge zmusic i przekonac do roslinek, robaczkow itp, itd. kompletnie tego nie widze. w sumie to powinienem was przeprosic za takie paskudztwa i marnowanie czasuobiecuje, ze to sie wiecej nie powtorzy, zachowalem sie jak gowniarz i moje dalsze focenie nie ma sensu-uprzejmie prosze o odebranie mi sprzetu i wykonanie egzorcyzmow ...
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++