Strona 123 z 174 PierwszyPierwszy ... 2373113121122123124125133173 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.221 do 1.230 z 1734

Wątek: k@cze portfolio

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Tomasz.G Zobacz posta
    Witam
    Podama mi sie Twoje postrzeganie swiata, a jeszcze bardziej je okreslanie...hmmm....pojechalo troche wazelina?

Pozdr
    Nieeeee Jeszcze nie, ale jak bedziesz chcial pozyczyc pieniadze, to i tak Ci policze jak za zboze
    A tak na powaznie.
    Nie ma (w tym postrzeganiu) niczego nadzwyczajnego- kazdy posiadacz byle jakiego aparatu jest w stanie je zrobic- po krotszej lub dluzszej chwili zastanowienia kazdy. Chyba raczej bardziej kwestia "treningu" albo przyzwyczajenia oka. Czyli praktyka
    Czasami robie sobie takie cwiczenia: biore aparat i przy okazji jakiegos wyjazdu na miasto wybieram temat-np szukam ksztaltow liter - ale nie moga to byc litery. Innym razem szukam np katow prostych, albo trojkatow, albo kwadratow. Jest o wiele latwiej zrobic ciekawy kadr, jesli wiesz, czego szukasz.
    Albo w druga strone- staram sie sfotografowac obiekt, ktory widze juz -nty raz, ale nie moge znalezc ciekawego/satysfakcjonujacego mnie kadru. Wracam wtedy wielokrotnie w to samo miejsce i szukam kilkanascie minut. Jak nic nie moge znalezc- wroce tam za jakis czas.
    Ot i tyle wyjatkowosci
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Dobre rady, wujku

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar lisiajamka1
    Mieszka w
    Białystok
    Siła reputacji
    416
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez k@czy Zobacz posta
    Nieeeee Jeszcze nie, ale jak bedziesz chcial pozyczyc pieniadze, to i tak Ci policze jak za zboze
    A tak na powaznie.
    Nie ma (w tym postrzeganiu) niczego nadzwyczajnego- kazdy posiadacz byle jakiego aparatu jest w stanie je zrobic- po krotszej lub dluzszej chwili zastanowienia kazdy. Chyba raczej bardziej kwestia "treningu" albo przyzwyczajenia oka. Czyli praktyka
    Czasami robie sobie takie cwiczenia: biore aparat i przy okazji jakiegos wyjazdu na miasto wybieram temat-np szukam ksztaltow liter - ale nie moga to byc litery. Innym razem szukam np katow prostych, albo trojkatow, albo kwadratow. Jest o wiele latwiej zrobic ciekawy kadr, jesli wiesz, czego szukasz.
    Albo w druga strone- staram sie sfotografowac obiekt, ktory widze juz -nty raz, ale nie moge znalezc ciekawego/satysfakcjonujacego mnie kadru. Wracam wtedy wielokrotnie w to samo miejsce i szukam kilkanascie minut. Jak nic nie moge znalezc- wroce tam za jakis czas.
    Ot i tyle wyjatkowosci
    Masz zdjęcia przypominające kształtem: ó ż ź w ostateczności ą ę .
    Trójkąty - nuda

Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Ale trójkąty bermudzkie - czemu nie?

Mieszka w
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    Smiejecie sie ze starego k@czego, to juz wam nic nie powiem
    Za kare zasypie Was zdjeciami z dzisiejszego Planet Comicon.
    Jak sama nazwa wskazuje impreza poswiecona komiksom oraz wszystkiemu co nimi zwiazane - slowem raj dla fanow Kpt Zbika
    mnowstwo sklepow, sklepikow, zbieraczy,kolekcjonerow komiksow i gadzetow z nimi zwiazanych. Sprzedaz, kupno, wymiana oraz zwykle pogaduchy

Ale to co przyciaga najmlodszych uczestnikow takich konwentow, to sa... ich bohaterowie

Wszyscy niesamowicie chetni i skorzy do pozowania, zdjec pojedynczych, grupowych i co tylko sobie dzieciaki wymysla Wszyscy robili to dla przyjemnosci- robili to za zupelna darmoche i dla fanu - Matuesz mial frajde nie z tej ziemi

Zreszta sami odwiedzajacy mieli tez niezly pretekst, zeby wlozyc na siebie kostiumy swoich ulubionych bohaterow i pokazac sie publicznie:

Okazalo sie na przyklad, ze Batman jest wyzszy od dwupietrowego domku jednorodzinnego....

A R2D2 byl tak naprawde zielony ...

Cala impreza pelna roznorakich przebierancow oraz fanow poszczegolnych (lub mniej rozpoznawalnych) bohaterow komiksow lub filmow

(Harry Potter???)
    Niektorzy bohaterowie po ciezkim obowiazku pozowania do zdjec kazdemu posiadaczowi aparatu...

Wracali do swoich najblizszych, najwazniejszych domowych bohaterow

Dla bardziej wyrosnietych gosci byly oczywiscie inne bohaterki przyciagajace wzrok i obiektywy

Dla bardziej wymagajacych byl nawet kacik fotograficzny

Dla mlodych tworcow byly mini-warsztaty, na ktorych mogli obserwowac na zywo najbardziej znanych i popularnych autorow komiksow podczas pracy

Mozna oczywiscie bylo dostac autograf na swoim ukochanym egzemplarzu komiksu lub koszulce ze swoim bohaterem

Ale najwieksza popualrnoscia cieszyli sie boahterowie Gwiezdnych Wojen- zreszta chyba zasluzenie :
    Ostatnio edytowane przez k@czy ; 28.03.11 o 07:10
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Mieszka w
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    Jednak najlepsze zostawilem na koniec
    Najwieksza atrakcja imprezy byl... Grizz
    uscisnalem reke samemu Grizzzzzowi i zobaczylem Jego prawdziwa twarz

Ten dzien zmienil moje zycie - mojego syna rowniez
    Mozna bylo tez chwile pogadac z "prawdziwym" Joda z Gwiezdnych Wojen - Tom Kane byl gwiazda dzisiejszego dnia- mozna bylo z nim pogadac i dostac autograf-wlasciciel jednego z najbardziej rozpoznawalnych glosow na swiecie - glosu Jody:

Zastanwiala mnie tylko jedna postac tej imprezy... Jack... czy ktos widzial z nim jakis komiks...czy on tylko planowal jakas kolejna wyprawe ...??

--------------------------------------------------------------------------------
    Wiem, ze nie jestescie przyzwyczajeni do tak dlugiej formy wiadomosci, wiec dajcie znac, czy nie przesadzilem- w razie czego wymysle cos innego. Moze jakis link do zewnetrznej galerii albo coos. Zobaczymy.
    Jak sie przyjmie, to bede Was co jakis czas zasypywal takimi mini-reportazami - moze ktos znajdzie cos ciekawego dla siebie- jak sie nie przyjmie, to bede wybieral jedno, dwa najlepsze zdjecia i je wstawie do galerii.
    Tak jak to:
    242.
    Chupacabra
    Ostatnio edytowane przez k@czy ; 28.03.11 o 07:13

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar K_Puchatek
    Mieszka w
    Zabrze
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    Świetny reportaż, bardzo przyjemnie się ogląda (zwłaszcza z komentarzami)...
    Kurcze świetna atrakcja dla dzieciaków (i nie tylko...)
    Jeżeli można prosić, to MSZ właśnie w tej formie a nie jakieś linki na zewnątrz...
    Pozdrawiam
    Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania

| OlyJedi Awatar Lolita
    Mieszka w
    Za siedmioma lasami...
    Siła reputacji
    195
    Moja galeria
    Fajna ta ostatnia wrzuta. Taka wesłoa A najbardziej, nie ukrywam, spodobał mi się Grizz
    Lola vel Sharlotta >>Sekretarka Prezesa TWA<< <3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
    Nie jestem starą babcią Zlotowiczka: 7

Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Pfff... jakoś nie widzę Tytusa...

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar lisiajamka1
    Mieszka w
    Białystok
    Siła reputacji