Odnioslam dokladnie takie samo wrazenie jak Rafal, po obejzeniu zdejcia z profilu. Tez myslalam, ze to Papa i wlasnie przez te odcieta czesc glowy ktora przypomina czapke.
Ciekawe co pani Mao, chce wtluc Leninowi do glowy![]()
Odnioslam dokladnie takie samo wrazenie jak Rafal, po obejzeniu zdejcia z profilu. Tez myslalam, ze to Papa i wlasnie przez te odcieta czesc glowy ktora przypomina czapke.
Ciekawe co pani Mao, chce wtluc Leninowi do glowy![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Uśmiałam się z tej pomyłki![]()
dawno temu, kiedy miałem bardzo mało wiosen, niesiony na muskularnych ramionach mojego Taty i widząc rzeźbę brodatego świętego w jakimś kościele, krzyknąłem: "Lenin! Lenin!".
Podstawa to solidna edukacja w duchu marksizmuleninizmu. Od dziecka.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Bo nie zaznali komunizmu.
Ciekawe, czy mając w pamięci klęskę w Wietnamie, postawiliby pomnik Ho Chi Minha?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Eeee tam. To chinscy bracia pojechali
W tamtej okolicy znalazlem jeszcze jeden ciekawy obiekt...
238.
makro..mikro...mokro...
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Jak Ty wlazłeś do tej lotki?
Stałeś się na chwilę liliputem?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Interesująca ta obecna Twoja okolica ,
Co do poprzedniego z Leninem - nieprawdopodobne są wyniki gry światła na pokrzywionych odblaskowych powierzchniach, a efekt nie zależy kogo ta nowoczesna rzeźba przedstawia - pofałdowania będą podobne na każdej pobrużdżonej wiekiem twarzy wyciśniętej na wypolerowanej blasze.
A o aktualnym pomyślałem - jakieś betonowe pióra, ale co to to czerwone?
Pozdrawiam i wielu nowych inspiracji życzę. AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro