To ja czekam na wiecej fotek. Ja z kolei bede sie bujał po okolicy - Morava a Střední Čechy, Österreich, Slovensko, Magyarország - wszędzie blisko i co focić![]()
To ja czekam na wiecej fotek. Ja z kolei bede sie bujał po okolicy - Morava a Střední Čechy, Österreich, Slovensko, Magyarország - wszędzie blisko i co focić![]()
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Wszystkiego dobrego Ci życzę Kaczy, niech Ci się szczęśliwie żyje w Ameryce.
Pozdrawiam
R.
Fajne fotki. Co znaczy dokladnie hasło na koszulce jednejz kobiet odnośnie pierogów ? Ze zaklada sie o pierogi ze jestes polakiem ??
...był Olek jest A6000
no mniej wiecejwiecej jak "zaloz sie o pierogi, ze jestem polka"
![]()
rafal: zabrzmialo to jak pozegnanieale dziekuje bardzo-w koncu po to tu wyladowalismy
tylko jeszcze teskno panie...
dzisiaj kolejna porcja w wypadu na miasto (jak to sie mowi)
pogoda byla niespecjalna, wiec slonca jak na lekarstwo, dlatego nie do konca jestem zadowolony z jakosci.
66. na poczatek wycisnalem co sie dalo z 14-45widok na wioske, w ktorej mieszkam-a dokladnie na downtown, czyli cos jak centrum miasta
panoramka miasta
67. fragment pomnika, cos jak mauzoleum poleglych zolnierzy "na wszystkich frontach swiata"
kto mieczem...
68. pozazdroscilem rafalowi "wydrwigroszy"
dawno temu w ameryce...
69. zona dala sie zlapac na odpoczynku-caly czas w obawie, ze zacznie padac
stairways to ...
70. kawaleczek slonca, nie mozna bylo odpuscic (a wlasciwe, to moja druga polowka wypatrzyla i pstryknela)
prze swit
71. a na ulicy, jak to w hameryce-pelno fajnych ludziten sluchal muzy i plasal na chodniku
rasta
72. a ze tego dnia byl memorial day, wiec wszedzie pelno ulubionej ozdoby domu kazdego obywatela
flaga
to na dzisiaj tyle.
wszystkich oczywiscie goraco zapewniam-warto przyleciec i chociaz chwile zobaczyc jak ta cala hameryka wyglada-z bliska-warto. kansasowo to wiocha w porownaniu z innymi wiekszymi miastami-mieszkancow troche mniej jak warszawa, ale powierzchniowo to prawie jak cale np woj lodzkie-jest co ogladaczreszta co jak was bede namawial-zapytajcie ktotka
pozdrawiam i oczywiscie dziekuje za opinie i komentarze
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
super zdjęcia szczególnie panoramiczne
68 i 69 fajne
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Kaczy,
66 - downtown - ładnie sfocone, zielone przedpole czyni miasto swojskim, wieżowce dzięki oddaleniu wydają się mieć ludzka skalę.
67 - pomnikowa rzeźba - ładne miękkie światełko, barwa olympusowska, wierna, soczysta, bogata w tony, rzeźba niesamowicie eklektyczna;
68 - wydrwigrosz - najbardziej mi się podoba, świetnie ujeta, trudna do wyeksponowania ciemna twarz, stalowy ubiór gra połyskami, na licu lekki smuteczek, uciążliwość;
69 - dosłowna obawa na twarzy i w postawie - zaraz zacznie padać, chyba przeczekamy;
71 - postać tancerza wprowadza mnie w autentyczny klimat ulicy, jest trochę przytłoczona przez skomplikowany układ linii i plam u góry.
Pzdr, TJ
1243 lata tu nie pisalem, wiec chyba czas odswiezyc watekzbiore tu do kupy zdjecia, ktore wrzucalem bez ladu i skladu do swojej galerii, bo dobrze miec je w jednym miejscu, a i moze ktos cos wiecej napisze niz tylko ocene
wszelakie komentarze mile widziane, ale nie obowiazkowe, bo juz sporo oceniliscie. linki jak zwykle pozwalaja na otwarcie zdjecia w nowym oknie, bo sa do naszej galerii
serdecznie zapraszam do oceniania (jesli cos pomineliscie) i dziekuje
73. troche wieksze zdjecie niz zwykle...
Czapla
74. pierwsza wyprawa w zyciu powyzej 14 000 stop i pierwsza udana proba wyjscia z nalogu-nie pale juz 3 miesiace
Colorado
75. juz tyle ciekawych kadrow mi ucieklo, ze od dluzszego czasu zawsze mam aparat w lapie gotowy-czasami sie oplaca
jak wysoko podskoczysz, to i 40-150 cos upolujesz
76. nie ma live view, wiec za kare zalapalem sie na kadr...
lustereczko, lustereczko powiedz przecie...
77.tej wersji nie bylo, poprawilem male co nieco, a co? a nie powiem
niech moc bedzie...
to tyle na dzisiaj. jesli was zanudzam to bardzo przepraszam, ale chcialem zachowac jakas ciaglosc i dlatego jeszcze pewnie pare razy pozbieram moje zdjecia do kupy, znaczy do jednego watku
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Chcialbym sam tak przynudzać
Świetne kadry, najbardziej podoba mi sie czapla i Kolorado.