Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: jestem nowa :)

Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

jestem nowa :)

Witam ...czy możecie mi podpowiedzieć jak tu wygląda wrzucanie fotek ..ale tak żeby je ktoś ocenił a nie tylko świetne ,wspaniałe itd ...jak się podoba to bardzo się cieszę tylko chciałabym wiedzieć dlaczego się podoba
    Zdjęcia robię 420

qbic
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Sepia Zobacz posta
    .ale tak żeby je ktoś ocenił a nie tylko świetne ,wspaniałe itd ..
    Tutaj nieuzasadnione rozentuzjazmowanie reprezentowane jest przez mniejszość.

Wrzucaj zdjęcia.

Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    proszę ...bedę wdzięczna za wszystkie rady i porady ..na razie tylko jedno bo nawet nie wiem czy dobrze to robię ( tzn czy dobrze zdjęcie wrzucam )jakoś tak na razie intuicyjnie ...
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	martwe tajemnice morza222.JPG
Wyświetleń:	171
Rozmiar:	446,8 KB
ID:	27506  

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cos brzydkiego dzieje się na krawędziach. Prawdopodobnie problemy z ostrzeniem, albo z wyborem algorytmu zmniejszającego.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    oj ...a co wg Ciebie dzieje się na brzegach ? czy chodzi Ci o te ściemnienia czy nieostrości ? bo jeżeli ściemnienia to zrobiłam w programie do obróbki winietowanie niewielkie ...może niesłusznie ...

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Iso 400 saturacja na maxa zrobily swoje.Jakosc uciekla.
    Dawaj nastepne.

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    O krawędzie...
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    następny...
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	leśna jesień 22.jpg
Wyświetleń:	152
Rozmiar:	197,9 KB
ID:	27510  

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Moze jak juz nadajesz tytul,to niech fotka w jakis sposob nawiazuje do niego.
    Jakos jesien nie ma wg mnie zieleni wiosennej,wprowadz troche ponurej atmosfery.To nie krajobraz gdzie mamy wszystkie kolory teczy w pieknym sloncu.Mech czy tam grzyb na galeziach raczej w nienaslonecznionym klimacie wyrasta.Chyba,ze z balansem cos nie tak u Ciebie.
    Taka wizje dostalem,napewno nie lepsze,ale tak bym to widzial.

Ramka zajefajna

Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    ok ...ta Twoje wizja też jest całkiem ciekawa tyle ,że właśnie jesień moim zdaniem nie do końca jest ponura a najlepszym dowodem na to jest właśnie to zdjęcie ,ponieważ jest dokładnym odwzorowaniem tego co zastałam zatrzymując się w małym przydrożnym zagajniku...to był tylko las iglasty wiec jak to w takich laskach bywa tylko mech i omszałe gałęzie z nieźle rozwiniętą grzybnią...tam było jak w bajce i właśnie to te kolory mnie zafascynowały ..zresztą zawsze kolory mnie fascynują