Witam ...czy możecie mi podpowiedzieć jak tu wygląda wrzucanie fotek ..ale tak żeby je ktoś ocenił a nie tylko świetne ,wspaniałe itd ...jak się podoba to bardzo się cieszę tylko chciałabym wiedzieć dlaczego się podoba
Zdjęcia robię420
Witam ...czy możecie mi podpowiedzieć jak tu wygląda wrzucanie fotek ..ale tak żeby je ktoś ocenił a nie tylko świetne ,wspaniałe itd ...jak się podoba to bardzo się cieszę tylko chciałabym wiedzieć dlaczego się podoba
Zdjęcia robię420
proszę ...bedę wdzięczna za wszystkie rady i porady ..na razie tylko jedno bo nawet nie wiem czy dobrze to robię ( tzn czy dobrze zdjęcie wrzucam )jakoś tak na razie intuicyjnie ...![]()
Cos brzydkiego dzieje się na krawędziach. Prawdopodobnie problemy z ostrzeniem, albo z wyborem algorytmu zmniejszającego.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
oj ...a co wg Ciebie dzieje się na brzegach ? czy chodzi Ci o te ściemnienia czy nieostrości ? bo jeżeli ściemnienia to zrobiłam w programie do obróbki winietowanie niewielkie ...może niesłusznie ...![]()
Iso 400 saturacja na maxa zrobily swoje.Jakosc uciekla.
Dawaj nastepne.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
O krawędzie...
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
następny...![]()
Moze jak juz nadajesz tytul,to niech fotka w jakis sposob nawiazuje do niego.
Jakos jesien nie ma wg mnie zieleni wiosennej,wprowadz troche ponurej atmosfery.To nie krajobraz gdzie mamy wszystkie kolory teczy w pieknym sloncu.Mech czy tam grzyb na galeziach raczej w nienaslonecznionym klimacie wyrasta.Chyba,ze z balansem cos nie tak u Ciebie.
Taka wizje dostalem,napewno nie lepsze,ale tak bym to widzial.
Ramka zajefajna![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
ok ...ta Twoje wizja też jest całkiem ciekawa tyle ,że właśnie jesień moim zdaniem nie do końca jest ponura a najlepszym dowodem na to jest właśnie to zdjęcie ,ponieważ jest dokładnym odwzorowaniem tego co zastałam zatrzymując się w małym przydrożnym zagajniku...to był tylko las iglasty wiec jak to w takich laskach bywa tylko mech i omszałe gałęzie z nieźle rozwiniętą grzybnią...tam było jak w bajcei właśnie to te kolory mnie zafascynowały ..zresztą zawsze kolory mnie fascynują