GRAAATULACJE bardzo przyjemnie ogląda się Twoje fotografie, oby nie zabrakło zdrowia i kasucci do dalszych prac.
GRAAATULACJE bardzo przyjemnie ogląda się Twoje fotografie, oby nie zabrakło zdrowia i kasucci do dalszych prac.
Musisz przyznać Panie Boże, że Ci pokoju nijak nie zakłócam i proszę tylko, byś mi tą samą miarką odpłacił." Colas Breugnon
Za każdym razem, gdy otwierają mi się te fotografie czekam, by przewinęły się one do końca. Gratuluję umiejętności, pomysłów i spostrzegawczości autorowi. Życzę kolejnych dziesiątek pieknych zdjęć, pozdrawiam.
Bardzo dziękuję.
Cóż tu pisać?Piękne są twoje fotki!!!
Bikeart,
Najwyższe uznanie za duchowość, wysublimowane kompozycje, staranność w wykończeniu każdej fotki.
Oglądanie Twoich fotek, to balsam, harmonia dla duszy, podnieta dla wyobraźni, widzę w nich pasję, niezwykłe natężenie uczuć, próby zmierzenia się z danym nam zadaniem, niezwykły smak, finezję, umiejętność docierania do najgłębszych zakamarków ludzkiego ja (interpretacja fotograficzna krajobrazu, to też jest ja autora).
Bardzo wysoko cenię wszechstronność, przenikliwość, analityczność, umiejętność przechodzenia od czystego realizmu do abstrakcji, (abstrakcje również przedstawiają emocje) jak w unikalnych krajobrazach, nie mówię już o światłocieniu, który jest doskonałym na Twoich fotkach.
Oglądanie każdej Twojej fotki, to króciutkie, ale intensywne przeżycie, dotknięcie tajemnicy, próba identyfikacji z mikrokosmosem artysty.
Pzdr, TJ
Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 15.01.10 o 23:47
To Tadeusz juz wszystko napisałpiekne foty, zaczałem już projektować latawiec do zdjęć z wysoka...
![]()
Świetne fotki, a pofałdowane krajobrazy i zimowe ujęcia ostatnio podobają mi się bardziej.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
B.ciekawe zwłaszcza te widoki z lotu ptaka. Extra. Z ciekawości gdzie mieści sie ten budynek sygnowany logiem "NOT"-u ?