18 i 19 swietne obiektyno ale z zapasem wlasnie rob tego typu zdjecia, zeby potem bylo miejsce na prostowanie itd
![]()
18 i 19 swietne obiektyno ale z zapasem wlasnie rob tego typu zdjecia, zeby potem bylo miejsce na prostowanie itd
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Szum.. ISO 100/200 wiec powinno byc ok, ale autor chyba z cieni za ostro wyciagal i stad takie dziwne placki
Co do ostrosci to zgoda - golebie nieostre. Co do zdjecia nastepnego po golebiach, to ja nie wiem jak coponiektorzy moga ocenic ostrosc lub jej brak na takim pomniejszonym zdjeciu?![]()
Tom
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Ostatnio edytowane przez apz ; 16.04.11 o 00:43
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
@20 - no chopie nareszcie ostrow statyw zainwestowałeś? podoba się, @apz to na dole to chyba skarpa jest, można to było w ogóle wyciąć
The question is: What is a Mahna Mahna?
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 23.04.11 o 19:05
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dziękuję za wszystkie uwagi. Jeśli chodzi o dolną część zdjęcia to jest to skarpa i nie za bardzo byłoby co tam pokazywać, a jakoś nie chciałem tego obcinać bo wydawało mi się, że wyglądałoby dość dziwnie gdyby bryła szybu wyrastała nie wiadomo skąd. Do tematu tego szybu na pewno wrócę gdyż to moje drugie podejście i ciągle czuje niedosytPoniżej prezentuję kilka zdjęć z majowego weekendu i jak zwykle proszę o uwagi:
Mostek fajny, tylko te chaszcze na pierwszym planie, szpecą obrazek. Szkoda, że na pierwszym planie zabrakło słoneczka![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnia z wodospadem niezla, ale sklaniam sie rowniez ku mostkowi.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Widać spory postęp przez ten rok braku obecności na forum. Bardzo fajny wodospad, ładny kadr, kolory i woda ładnie się prezentuje. Mostek również bardzo ciekawy tylko ta plama słońca z lewej strony na górze psuje efekt.