Trochę fajnych fotek.. reporterka przede wszystkim... Naprawdę niesamowicie uchwycone rzeczy..
LINK
Trochę fajnych fotek.. reporterka przede wszystkim... Naprawdę niesamowicie uchwycone rzeczy..
LINK
nie znam ruska... ale IMHO czesc fotek to piekne fotomontaze
/EDIT
a dlaczego tak uwazam ->
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
wiele z tych zdjęć zapiera dech w piersiach. niesamowita reporterka.
faktycznie część zdjęć zapiera dech w piersiach, zdarzają się też kadry takie sobie, żeby nie napisać - słabe - np. jeden z kadrów z WTC...
Niezależnie od tych zdjęć to IMHO forma ich prezentacji bardzo mi się nie podoba - przeplatanie fotek wręcz kabaretowych, efekciarskich, fotomontaży, z ilustracjami wielkich ludzkich tragedii jest nie do przyjęcia z uwagi na szacunek dla tych ostatnich i ludzi jako takich... -moje zdanie. Straszny odpust z tego wyszedł taki jak czasami w e-mailowych łańcuszkach...
Nie mam nic do zdjęć ostrych, brutalnych - to część życia ale taki kontekst jest przynajmniej niesmaczny...